Festival seizoen

21 April 2018

Festival seizoen
Het warme weer is aangebroken en dat betekent dat het festival seizoen weer gaat beginnen!

Als er iets is waar wij als Nederlanders niet over mogen klagen is het wel ons festival seizoen. Met het aanbod dat wij door het hele land hebben is er voor ieder wat wils. Hieronder vind je een aantal favorieten die je niet mag missen

Awakenings – Amsterdam 30 juni/1 juli Awakenings is een van de meest bekende techno events in Europa. Er komen meer dan 100 DJ’s om hun beste tracks te laten horen. En het is het grootste techno event van Nederland.

Into the woods - Amersfoort 14/15 september Into the woods word ook wel beschreven als “Een rave-sprookje in het bos”. Het is een Techno festival waarbij je in een bos terecht komt met een sfeer als geen ander festival!

Drumcode festival – Amsterdam 18 augustus De Zweedse techno DJ Adam Beyer en de Nederlandse evenementorganisatie Awakenings zijn samen gaan werken en hebben zo de eerste editie van Drumcode op de planning. Op het industriële NDSM werf in hartje Amsterdam met alle Drumcode legendes op de line up.

Wildeburg – Flevoland 12/15 juli Wildeburg is een afgelegen festival dorp, waar je je eigen tentje neer kan zetten en drie dagen vol van de muzikale en creatieve vrijheid kan genieten! De tickets waren vorig jaar snel uitverkocht dus zorg dat je er snel bij bent!

Mysteryland – Haarlemmermeer 24/25/26 augustus En Nederlands grootste muziekfestival, Mysteryland! Er komen dit jaar weer veel bekende DJ’s zoals Fatboy slim, Alesso, Hardwell, Sam Feldt en Tchami.

Vergeet als je gaat feesten niet je Partyplugs om je oren te beschermen! Voor maar 12,65 bij Tonecontrol. Wij wensen je veel plezier dit festival seizoen!