• JunkieXL laat alles zien! (Nederlands)
  • JunkieXL laat alles zien! (English)
  • Vandaag besteld, morgen in huis!
  • 023-5749408

JunkieXL laat alles zien!

Op 3 augustus 2017 door Max
How to, Tips

JunkieXL laat alles zien!

Altijd al afgevraagd waar JunkieXL is gebleven? Lees hieronder meer over zijn huidige werk situatie en waarom deze erg interessant is.

Tom Holkenborg aka JunkieXL scoorde in 2002 een wereldhit met een remix van Elvis - A Little Less Conversation. Deze track werd gebruikt in de film Ocean's Eleven en mede daardoor uitgroeide tot de meest beluisterde track van Tom. Met dit succes heeft JunkieXL een aantal wereldtours gedaan en is sindsdien niet meer weg te denken uit de wereld van elektronische muziek. Alhoewel we al een aantal jaren weinig meer horen van Tom, is hij toch minstens zo actief als altijd en heb je zijn nieuwe werk waarschijnlijk al gehoord in films zoals Deadpool, Batman vs. Superman en 300: Rise Of an Empire.

JunkieXL maakt veel muziek voor films en plaatst zich met bijdragen aan films als The Matrix Reloaded naast grootheden als Hans Zimmer.

Waarom vinden wij dit alles een blogpost waard? Tom neemt in zijn drukke schema de tijd om een Youtube kanaal bij te houden waar wekelijks nieuwe video's te vinden zijn over zijn gear, proces en denkwerk als het om film scores maken gaat. In de onderstaande video neemt hij de gehele Roland Boutique serie door in alle rust en met goede demo's. Het moge verder duidelijk zijn dat Tom één van de mooiste en meest uitgebreide studio's ter wereld heeft en we raden iedereen aan om op deze manier een kijkje hierin te nemen. Hier vind je het Youtube kanaal van JunkieXL.

Video over Boutique reeks

Toms video over de Boutique serie van Roland vind je hieronder:
Zelf een Roland Boutique exemplaar kopen? De gehele serie is hier te vinden.

Comments