Korg OD-S

Het vanaf nul opbouwen van je eigen custom effectpedaal is nu mogelijk met de OD-S overdrive-kit. Ervaar het plezier van de eenvoudige doe-het-zelfbouw en customizen van je eigen overdrive-pedaal; solderen is niet nodig!
€ 259,00 Incl. BTW
Levertijd: 3 werkdagen (afh. van leverancier)
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

  Video Korg OD-S

  Schrijf uw eigen review

  Reviews

  Schrijf een review

  Specificaties Korg OD-S

  De OD-S is uitgerust met de krachtige, volledig analoge Nutube triodebuis voor een warm geluid en een volle harmonische respons waar elke gitarist blij van wordt. Korg biedt een soldeer- en probleemloze zelfbouwkit met daarbij de mogelijkheid tot customizen, waardoor je de overdrivesound kunt realiseren die net zo individueel is als jijzelf.

  De Nutube beschikt over een anode- en kathode-gloeidraad en werkt precies hetzelfde als een triodebuis, maar is veel compacter, stabieler en efficiënter dan een conventionele buis. Daarbij levert de Nutube dezelfde rijke boventonen en respons die zo kenmerkend zijn voor conventionele vacuümbuizen.

  De OD-S heeft twee GAIN-regelaars. Naast de mogelijkheid om het ingangssignaal naar de vacuümbuis te regelen (GAIN) kan de anode-belasting van het versterkercircuit van de vacuümbuis worden gewijzigd met behulp van de TUBE GAIN. Hiermee kun je heel nauwkeurig je buizengeluid aanpassen aan je wensen.

  Daarnaast heeft de OD-S een schakelaar waarmee je kunt kiezen uit twee verschillende overdrive types (met een verschillend laag-hoogbereik) en beschikt het pedaal over True Bypass, ideaal voor live performances.

  Gegevens

  Vacuümbuis: Nutube 6P1

  Aansluitingen:INPUT, OUTPUT (mono jack), 9V DC (stereo mini-jack)

  Voeding:enkele 9V alkalinebatterij of een 9V DC-adapter (beide optioneel)

  Batterijduur:circa 10 uur

  Stroomverbruik:46mA

  Afmetingen (B x D x H):122 × 96 × 55mm.

  Gewicht:340gr (zonder batterij)

  Opties:KORG AC-adapter KA181 (9V DC)