LiteConsole MKII Extension Pack

De LiteConsole MKII is ideaal voor elke professionele muzikant die snel een booth wil kunnen plaatsen. Met de 'Extension Pack' bouw je er met gemak nog een extra booth aan vast.
LiteConsole MKII Extension Pack
LiteConsole MKII Extension Pack
€ 1.599,00 Incl. BTW
Levertijd: 2 werkdagen (afh. van leverancier)
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf jouw eigen review

Reviews

Schrijf een review

LiteConsole MKII Extension Pack

Specificaties LiteConsole MKII Extension Pack

Met de gedachte dat je je booth net zo persoonlijk wilt als jouw muziek, maakte LiteConsole de MKII met Extension Pack waarmee je de MKII in lengte kunt verdubbelen voor een grotere DJ-Booth. En als de dubbele lengte niet voldoende is kunnen er secties toegevoegd blijven worden tot je genoeg ruimte heb voor de gewenste setup.

De grote broer van de LiteConsole XPRS is toch zeker wel de LiteConsole MKII. De LiteConsole MKII zal zonder twijfel alle aandacht pakken tijdens een show. De LiteConsole is origineel ontworpen voor de mobiele DJ, maar is tegenwoordig ook zeer populair voor gebruik door "A-list DJ's" op festivals en in grote arena's.

Het concept achter de MK2 was om moderne DJ's niet alleen van een stand te voorzien om apparatuur op te plaatsen, maar om een compleet nieuwe dimensie aan het DJ'en en de stage performance toe te voegen. De stijlvolle looks en het knappe design maken de MKII een ultiem performance platform. Afgewerkt in knap aluminium ziet de LiteConsole MK2 er altijd verbluffend uit, onder welk licht het nu ook is, op een grote festival stage of een intiem optreden.

De LiteConsole MK2 komt met drie planken en een enorme hoeveelheid ruimte voor zelfs de meest gecompliceerde setups. De layout van de MK2 is ontworpen met workflow in het achterhoofd, en met het idee om alles binnen handbereik te hebben.

Vouw het frame uit, sluit de linker en rechterkant op elkaar aan met de meegeleverde poles, zet ze vast met de 'pip pins', plaats de planken op de gewilde sectie, plaats het aluminium front en je bent klaar om te gaan. Geen moertjes en boutjes benodigd!

Gegevens LiteConsole MKII Extension Pack

-Multi-purpose formaat

-Stevige constructie

-Innovatief modulair design

-Hoogwaardig aluminium

-Lichtgewicht materiaal

-Indrukwekkende visuele impact

-Mobiel gebruik of vaste installaties

-Ruimte voor een 50 inch scherm in het front paneel

Let op: afbeelding geeft de LiteConsole XPRS weer nadat deze is uitgebreid met de Extension Pack.