A&H XONE:96 Het Lang Verwachte Vervolg

12 Juni 2018

A&H XONE:96 Het Lang Verwachte Vervolg

De XONE:92 staat alweer 15 jaar op menig rider, van de warme analoge sound tot de 4 parametrische EQ’s per kanaal. Door de jaren heen zijn er verschillende broertjes uitgekomen maar helaas zijn deze niet op veel riders beland. Met de komst van de Xone:96 gaat hier zeker verandering in komen. Met zijn vertrouwde uiterlijk en toevoeging van dual audio interfaces belooft de XONE:96 een ware club hit te worden. Opvallend is de 96kHz/32-bit Dual audio interface, deze is per verbinding instaat om 6 stereo inputs en outputs aan te sturen wat ervoor zorgt dat zelfs de meest veel eisende artiest zijn live set kan aansluiten zonder meerdere mixers te gebruiken.

De filters zijn misschien wel de grootste reden dat zoveel DJ’s de Xone verkiezen boven de concurrentie. Gelukkig hebben ze ervoor gekozen om deze ook bij de XONE:96 te gebruiken met een nieuwe “Crunch" mode. Deze "Crunch" zorgt voor een Harmonische vervorming die ook wel distortion wordt genoemd.

XONE:96

Nieuw voor de XONE:96 is de tweede hoofdtelefoon aansluiting die een eigen Cue keuze heeft. Zo wordt het B2B draaien nog toegankelijker wat in combinatie met de Dual audio Interface en Dual Filters en extra return kanalen een leuk feest belooft te worden.

XONE:96

Veel DJ’s zullen blij zijn met alle in en outputs, met twee stereo sends en 4 stereo returns waarvan send 1 ook in Hi-Z kan worden geschakeld voor gebruik van gitaren en stomp boxes maakt de XONE:96 een ware partner van de live DJ/Artiest.

XONE:96

Meer weten? bekijk hieronder de uitgebreide product pagina.

XONE:96