Black Friday trapt af met FL Studio 20!

06 November 2021
Tags: Nieuws

Black Friday trapt af met FL Studio 20!

Black Friday komt er weer aan en dat vieren we met een prachtige korting op de FL Studio 20 All Plugins Edition! Bovenop FL Studio 20 krijg je er ook 2 bonus plugins en maar liefst 5 gratis sample packs bij (ter waarde van €260!).

Imageline FL Studio 20 All Plugins Edition is wereldwijd één van de meest gebruikte DAW’s van dit moment (DAW = Digital Audio Workstation). Onder andere Martin Garrix en Afrojack gebruiken FL Studio, om maar een paar namen te noemen. Deze editie komt met alle features en native plug-ins die het programma te bieden heeft. Zo krijg je 33 geweldige instrumenten, 63 effect units en 3 audio editors. Met dit complete pakket zit je dan ook voorlopig wel even goed.

Het maakt niet uit of je een beginnend producer bent of al een echte audio professional. FL Studio 20 is voor iedereen en is makkelijk te leren. Zat je dus al langer te twijfelen over welke DAW je aan wilde schaffen, wacht dan niet langer en eindig je jaar goed met deze mooie actie! Je zult er geen spijt van krijgen!

MEER WETEN OF DIRECT BESTELLEN?

 

Voorwaarden:

De actie loopt t/m 30 november 2021 en vereist dat je het product uiterlijk op 30 november 2021 registreert, om gebruik te kunnen maken van de bonus plugins en sample packs.