De beste deals van het jaar: CYBERWEEK

13 November 2023
Tags: Nieuws

De beste deals van het jaar: CYBERWEEK

Geen Black Friday. Want het is helemaal niet zo handig om massaal op dezelfde dag te gaan bestellen en het hele logistieke systeem te laten vastlopen. Daarom: CYBERWEEK. Met deze aantrekkelijke acties geniet je deze hele week (t/m 26 november) van een groot aantal aanbiedingen. En ja, dit zijn oprecht onze beste aanbiedingen van het jaar. Check ze gauw, want OP=OP!

ACTIE 1: TOT 40% KORTING OP GESELECTEERDE PRODUCTEN

We hebben de leukste en meest populaire producten op een rijtje gezet en tijdelijk extra scherp geprijsd! Bespaar nu dus tot 50% op onze hardlopers van o.a. topmerken als Pioneer DJ, Focusrite, Genelec, Moog en meer! Je vindt ze allemaal in onze Cyberweek categorie!

Om maar een paar leuke voorbeelden te noemen:

Wees er gauw bij, want de actie geldt zolang de voorraad strekt! Je hebt geen kortingscode nodig, want de korting hebben we al voor je toegepast. Benieuwd naar de andere ca. 90 bonusproducten?

〉Shop HIER alle afgeprijsde producten

 

ACTIE 2: 10% EXTRA KORTING OP ALLE B-STOCK/ZGAN PRODUCTEN

B-Stock en ZGAN ('zo goed als nieuw') producten zijn producten die kort uit de doos geweest zijn om te testen, maar verder als nieuw en met volledige garantie*. Nou zijn deze producten normaal al scherper geprijsd dan de nieuwe varianten, maar tijdens cyberweek pak je nog eens 10% EXTRA KORTING op alle B-Stock en ZGAN producten (waaronder Pioneer DJ) met kortingscode BF23BSTOCK. Let op: deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties/kortingcodes.

Om maar een paar leuke voorbeelden te noemen:

〉Shop HIER B-Stock/ZGAN met kortingscode: BF23BSTOCK

 

ACTIE 3: 20% KORTING OP PRODECTOR STOFKAPPEN

Bescherm jouw apparatuur tegen zijn grootste natuurlijke vijand: stof. Je apparatuur gaat gegarandeerd langer mee en past naadloos op jouw DJ en/of studio apparatuur. Bespaar nu 20% op alle voorradige stofkappen van Prodector. Let op: deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties/kortingcodes.

〉Shop HIER Prodectors met kortingscode: BF23PRODECTOR

 

EN OOK: KORTING OP UNIVERSAL AUDIO/NATIVE INSTRUMENTS

Naast deze acties doen Universal Audio en Native Instruments ook gezellig mee. Bekijk dus ook vooral even de End Of Year Sale van Universal Audio en de Cybersale van Native Instruments!

 

ELDERS GOEDKOPER GEZIEN?

We hebben ons best gedaan een mooie selectie te maken, maar het kan natuurlijk dat het product waar jij op aast niet tussen onze Black Friday aanbiedingen staat. Heb je dat product elders goedkoper gezien maar wil je liever bij ToneControl kopen? (snappen we). Laat het ons weten, dan kijken we met liefde of we je kunnen helpen!

*tenzij anders aangegeven op de productpagina