De DDJ-400 maar dan beter, de Pioneer DJ DDJ-FLX4

07 November 2022
Tags: Nieuws

De DDJ-400 maar dan beter, de Pioneer DJ DDJ-FLX4

Na een paar maanden radiostilte is het zover, Pioneer DJ kondigt vandaag de DDJ-FLX4 aan. Hij neemt het stokje over van de DDJ-400, die jarenlang dienst deed als dé DJ controller voor beginnende DJ's. Hij heeft hoge verwachtingen waar te maken, aangezien de DDJ-400 uitgegroeid is tot een fenomeen in DJ-land, waar zelfs professionele DJ's zich hebben gewaagd aan misschien wel de populairste DJ controller tot nu toe.

Op het eerste gezicht ziet de Pioneer DJ DDJ-FLX4 er vertrouwd uit. De nieuwe FLX-look, die je misschien herkent van de eerder uitgekomen Pioneer DJ DDJ-FLX6, spreekt ons direct aan. Eigenlijk heeft de DDJ-FLX4 alles wat de DDJ-400 ook heeft, plus nog veel meer. Zo biedt de DDJ-FLX4 ook ondersteuning voor Serato DJ, naast de bekende Rekordbox compatibiliteit. Ingebouwde Bluetooth zorgt zelfs voor draadloze connectie met de iOS en Android app vanaf begin 2023.

Verder zien we een aantal kleinere, maar zeker ook welkome nieuwe features op de DDJ-FLX4 zoals Smart Fader en Smart CFX technologie. Deze features zijn vooral tof voor beginnende DJ's, aangezien deze je gauw een professionele sound geven zonder al te veel moeite. Alles over deze nieuwe features lees je op onze productpagina.

Wat denk jij? Gaat de DDJ-FLX4 de populariteit van de DDJ-400 overtreffen? Wij weten het wel zeker. Laat ons jouw mening weten via Facebook of Instagram en deel deze post met jouw vrienden die het DJ-gen met zich meedragen.