Dikke Korting op S-Series Keyboards

17 April 2023
Tags: Nieuws

Dikke Korting op S-Series Keyboards

De lente is aangebroken! Dat betekent mooie kortingen bij Native Instruments. Ontvang nu tussen 17 april en 30 juni 2023 tot wel 20% korting op de S-series keyboards, plus nog een paar extra's!

Je ontvangt tot 20% korting op de volgende producten:

Daarnaast ontvang je bij aankoop van de S49 MK2 en S61 MK2 een voucher ter waarde van € 50,- die je na het registreren van je product op de website van Native Instruments kan gebruiken in hun webshop. Bijvoorbeeld voor expansions, plug-ins en accessoires!

Bij de S88 MK2 ontvang je een gratis upgrade naar Komplete 14 Standard (t.w.v. € 399,-) vanaf Komplete 14 Select, ook deze ontvang je gratis na registratie bij Native Instruments. De prijzen zijn al aangepast bij ons op de website, geen kortingscodes nodig dus. Voel jij je al geïnspireerd? Waar wacht je nog op!

Over Native Instruments Keyboards

De S-Series MK2 keyboards van Native Instruments zijn geavanceerde MIDI-controllers die een naadloze integratie bieden met de Komplete Kontrol software. De keyboards hebben een professionele uitstraling, zijn uitgerust met hoogwaardige toetsen en geven je snel toegang tot de belangrijkste functies van je muziekproductie software.