Komplete 14 Select Software Promo

02 Mei 2023
Tags: Nieuws

Komplete 14 Select Software Promo

Zomer in je bol...

De zomer staat na een kort voorjaar alweer voor de deur. Deze luiden we in met een tweetal mooie Native Instruments deals! Zo krijg je van 2 mei t/m 6 juli bij de aankoop van een Komplete Kontrol M32 nu tijdelijk Komplete Select 14 (t.w.v. € 199,-) he-le-maal gratis. En mocht je al een keyboard hebben, dan kan je Komplete Select 14 ook nog tijdelijk los aanschaffen voor de helft van de prijs!

Je ontvangt kortingen op de volgende producten:

Over Komplete 14 Select

Van geavanceerde synths tot effecten van studiokwaliteit, Native Instruments Komplete 14 Select is de perfecte introductie tot Pro-grade geluid voor productie en performance. Deze collectie bevat 18 eersteklas instrumenten en effecten, 8 Expansions sound packs, en meer dan 15.000 geluiden voor elk genre.

Over Komplete Kontrol M32

Native Instruments gaat portable met de Komplete Kontrol M32, voorzien van kleine toetsen maar met de grote kracht van Komplete. Met 8 encoders en slimme mappings dankzij de Komplete software, tover je met gemak een wereldhit uit jouw computer. Te gebruiken in elke DAW met een simpele USB-aansluiting.

Voorwaarden

Zet je zonnebril dus op en je DAW aan, want met deze felle Native Instruments kortingen heb je genoeg te doen van de zomer! Voor de M32 actie geldt dat de software automatisch aan jouw Native Access account wordt toegevoegd zodra je jouw keyboard hebt geregistreerd. Voor de losse software is de korting reeds verrekend, dus geen kortingscode nodig!