De nakomeling van de Sub 37: Subsequent 37 CV

23 Mei 2017

De nakomeling van de Sub 37: Subsequent 37 CV

Met een productie van maar 2.000 stuks introduceert Moog de Subsequent 37 CV. Eerder introduceerde het Amerikaanse bedrijf al de Sub 37, welke nu is uitgegroeid tot één van de meest iconische synthesizers van dit moment. Toch waren er een paar kleine functies die net ontbraken aan deze krachtige synthesizer. Met de Subsequent 37 CV is dit volledig opgelost.

De Subsequent beschikt over 4 toewijsbare CV outputs en 2 toewijsbare Gate outputs wat ervoor zorgt dat de synthesizer nu ook heel goed te combineren is met een modulair Eurorack systeem. Hiernaast heeft de mixer van de Subsequent de dubbele headroom van de Sub 37. Door deze headroom heeft Moog de kans gehad om hun beroemde filter opnieuw te ontwerpen om harmonische saturatie en analoge compressie te stimuleren. Ook heeft Moog de Multidrive van de Subsequent opnieuw getuned waardoor deze nég ‘viezer’ is gaan klinken. Als kers op de taart is het toetsenbord ook flink onder handen genomen en beschikt de Subsequent over een verbeterd analoog signaalpad.

Verkrijgbaarheid:

De Subsequent 37 CV zal binnenkort bij ons te verkrijgen zijn. Zoals eerder gezegd zullen er maar 2.000 exemplaren geproduceerd worden, dus bestel (pre-order) snel, want op is op!