Nieuw bij ToneControl: Golden Age

17 September 2022
Tags: Nieuws

Nieuw bij ToneControl: Golden Age

Golden Age staat voornamelijk bekend om de geweldige vintage gear die ze maken. Wij zijn ontzettend blij dat we deze fanatische gear aan ons assortiment mogen toevoegen. Zo vind je nu verschillende klonen van legendarische studio apparatuur toegevoegd ons assortiment, denk hierbij aan apparatuur van Neve en Teletronix.

In 2009 werd Golden Age opgericht door Bo Medin en vestigde zich al snel als een baanbrekend bedrijf toen het de eerste Neve voorversterker kloon op de markt bracht. Sindsdien is het merk een belangrijke naam in de industrie geworden en is het productaanbod uitgebreid met een hele familie aan studio hardware en microfoons. Zo streeft de Golden Age Project naar het leveren van de hoogste kwaliteit hardware producten vol karakter, voor een mooie betaalbare prijs. Zo maken ze deze prachtproducten toegankelijk voor iedereen.

Het brede assortiment condensator-, ribbon- en dynamische microfoons biedt een breed klankpalet, van vintage warmte tot moderne glans. Of verbeter je geluid met de volledig analoge hardware. Die alleen gebruik maakt van de meest hoogwaardige componenten zoals resistors, capacitors and transistors.

Verder is er ook nog de Golden Age Premier-lijn. Deze product-lijn is voor de echte audiofielen onder ons. Gemaakt van alleen de allerhoogste kwaliteit onderdelen en zorgvuldig met de hand gemaakt (in kleine opgave) ben je met deze premier-lijn verzekerd van top-of-the-line geluidskwaliteit.

Nieuwsgierig geworden? Check dan zeker even de volgende producten:

 

Of check hier alle Golden Age Gear:

 

Heb je vragen over deze magnifieke producten? Voel je dan zeker vrij om contact met ons op te nemen.

Team ToneControl