Nieuw: Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT

12 November 2022
Tags: Nieuws

Nieuw: Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT

Verpakt in een stylish mat zwart design met grafiet grijze afwerking, ziet de Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT er super professioneel uit. Verder zijn de full size jogwheels voorzien van een rubberen afwerking, waardoor je extra grip hebt als je draait aan de jogs. Een zeer welkome nieuwe feature op de DDJ-FLX6-GT is VirtualDJ support. Nu kun je de controller zowel met Rekordbox, Serato DJ Pro als met VirtualDJ gebruiken. Gebruik je liever TRAKTOR PRO 3? Geen probleem! Download de desbetreffende TSI-bestanden en vervolgens is ook Traktor te gebruiken met deze geweldige controller. Dit maakt de DDJ-FLX6-GT een van de meest veelzijdig te gebruiken controllers van Pioneer DJ ooit.

Verder zijn de veelgeliefde functies van de originele DDJ-FLX6 ook weer terug te vinden op deze prachtige opvolger. Zo zijn features zoals de Jog Cutter, Sample Scratch en de zogenoemde Merge FX weer wel en vertrouwd te gebruiken op de DDJ-FLX6-GT. De Jog Cutter functie geeft je de mogelijkheid om professionele scratch-effecten toe te passen op je laatste Hot Cue- of afspeel positie op het desbetreffende deck. Kies uit wel 10 verschillende scratch patronen om elke mix anders aan te laten voelen. Deze selecteer je gemakkelijk doormiddel van het display in de Jogwheel. Met Sample Scratch kun je zelf gekozen geluiden toewijzen aan de performance pads en deze vervolgens gebruiken als scratch bron. Bouw je eigen Sample Scratch bank om altijd te draaien met je favoriete Scratch geluiden.

Met de Merge FX tool voeg je gemakkelijk dramatiek toe aan je mixes door simpelweg op de knop te klikken om het effect te activeren en vervolgens zo snel (of langzaam) als je wil aan de knop te draaien om de sterkte van het effect te bepalen. Met een eenvoudige draai aan de knop voeg je, afhankelijk van het geselecteerde effectpatroon, super vette effecten toe aan je mix. De merge effecten zijn op allerlei verschillende muziek genres toe te passen, dus of je nou Hip-Hop of Techno draait: niks is te gek voor Merge FX.

Bestel 'm nu!

Wij zijn ervan overtuigd dat de DDJ-FLX6-GT een echte top controller is, waarmee je de vetste sets kunt draaien! Dus mocht je nog opzoek zijn naar een verse 4-kanaals DJ-controller, twijfel dan niet langer en ga voor de Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT.