Nóg Meer Gratis Sounds: Komplete Keyboards Actie

28 Februari 2022
Tags: Nieuws

Nóg Meer Gratis Sounds: Komplete Keyboards Actie

Native Instruments verwent ons wederom met een fijne actie. Als je uiterlijk 7 mei je nieuwe A-Series of M32 MIDI-keyboard registreert, ontvang je het Native Instruments Komplete 13 Select software pakket (ter waarde van € 185,-) helemaal gratis. De instapkeyboards van Native Instruments kwamen al met enkele gratis instrumenten en effecten, maar nog nooit zo veel als nu. Het omvat 16 premium instrumenten en effecten, meer dan 10.000 geluiden en 5 uitbreidingspakketten.

Over de Keyboards

De A-Series bieden een betaalbare, maar volledige oplossing voor muziekproducers en muzikanten die een goede key response zoeken voor minder. Verkrijgbaar in 25 tot 61 toetsen, is er voor elke studio wel een geschikt formaat beschikbaar. De Komplete Kontrol M32 is het kleinste formaatje, die in de meeste rugzakken past. De mini-toetsen zijn heerlijk licht en zijn ideaal voor on-the-road producers die overal een paar toetsen tot hun beschikking willen hebben. Uniek aan alle Komplete Kontrol keyboards is het feit dat ze naadloos integreren in het Komplete universum. Scroll door je Massive presets of laad één van je Kontakt instrumenten in, terwijl je dankzij de acht encoders direct het geluid kunt vormen.

Bekijk hier direct de deelnemende actieproducten:

Over Komplete 13 Select

Komplete is al jaren de absolute koploper in premium softwarepakketten voor producers. Alles van synthesizers tot sample-based instrumenten tot effecten; het is gewoon top-notch. Met het Komplete 13 Select softwarepakket heb je dan ook alles wat je nodig hebt om een professionele productie uit je laptop/computer te toveren! Wat dacht je van synths Massive en Monark of de tot in detail opgenomen klassieke upright piano The Gentleman? Geschikt voor alle DAW's op zowel Windows 10 als macOS in VST, AU en AAX formaat.

Voorwaarden

De voorwaarden zijn eigenlijk heel simpel. Je koopt bij ons één van de deelnemende producten, en registreert deze bij Native Instruments op uiterlijk 7 mei 2022. De software wordt automatisch als download toegevoegd aan je account.