AlphaTheta Omnis Duo: Je DJ set altijd binnen handbereik

25 Januari 2024

AlphaTheta Omnis Duo: Je DJ set altijd binnen handbereik

Out of the Blue: Ontdek de AlphaTheta Omnis Duo.

Stap in de wereld van ongeëvenaarde audiokwaliteit met de AlphaTheta Omnis Duo, een draagbare metgezel die de manier waarop je van muziek geniet, voorgoed zal veranderen. Of je nu thuis ontspant, in het park van de natuur geniet, of onderweg bent, deze audio-innovatie biedt een ongekende geluidscontrole, waardoor je muziekbeleving naar nieuwe hoogten wordt getild.

Stel je voor: je bent onderweg naar het park, en met de intuïtieve bediening van de AlphaTheta Omnis Duo creëer je moeiteloos je eigen mini-concert, waar je ook bent.

Dankzij AlphaTheta's nieuwe SonicLink technologie kun je niet alleen via bluetooth speakers (zoals de nieuwe Wave Eight) aansluiten, maar dat ook nog eens zonder merkbare vertraging/latency! Die bedraagt namelijk maar 0,009 seconde; dat ga je niet merken. Ook zonder Sync kun je dus gewoon perfect beatmatchen met zo'n opstelling. ;) 

Kortom, de AlphaTheta Omnis Duo biedt niet alleen een geweldige audiobeleving, maar ook ultieme vrijheid in geluid, waar je ook gaat. Ervaar het zelf en ontdek de revolutie in geluidscontrole.