Pioneer DJ naamsverandering: AlphaTheta

24 Januari 2024

Pioneer DJ naamsverandering: AlphaTheta

Hoewel de naam AlphaTheta voor ons als Pioneer DJ dealer al lang bekend is (het is al sinds lange tijd de naam van het moederbedrijf waaronder het merk Pioneer DJ valt), is het voor eindgebruikers een nieuwe naam. Maar wees gerust: verder verandert er niets. Vanaf nu zul je op nieuwe producten de naam AlphaTheta zien staan. Producten die onder de naam Pioneer DJ zijn uitgebracht, blijven gewoon zo heten. Het is dus een 'vanaf nu'-naamsverandering.

 

AlphaTheta Omnis Duo en Wave Eight

De eerste DJ gear die onder de AlphaTheta naam gelanceerd is, wordt gevormd door de AlphaTheta Omnis Duo en de AlphaTheta Wave Eight. Bekijk ze hier!

 

Waarom heet Pioneer DJ nu AlphaTheta?

Omdat het al de naam van het bedrijf achter Pioneer DJ was en die merknaam nu expliciet gekoppeld wordt aan de succesvolle Pioneer DJ gear. Wat het betekent? "De naam AlphaTheta verwijst naar de hersengolven die we meten als ons brein op de piek van zijn kunnen presteert. Een extreem krachtige gemoedstoestand, niet zelden ingeleid door muziek. Wij willen onze innovatieve technologieën inzetten in geluid- en muziekproductie om die piekmomenten te triggeren en te verrijken", schrijft AlphaTheta daarover.

 

Bekijk hier het assortiment van AlphaTheta.

Het assortiment van Pioneer DJ vind je hier.