NIEUW: Pioneer DJ OPUS QUAD

07 Maart 2023

NIEUW: Pioneer DJ OPUS QUAD

Voor het eerst ooit lanceert Pioneer DJ een stand-alone DJ systeem met vierkanaals playback functionaliteit. En wat voor één! "Maar we hadden toch al de vierkanaals XDJ-XZ?", horen we je zeggen. Dat klopt, maar daar moet je twee externe spelers op aansluiten om van de vierkanaals mixer-sectie gebruik te kunnen maken. Met de gloednieuwe OPUS QUAD kan je voor het eerst vanaf één Pioneer DJ stand-alone all-in-one apparaat vier tracks tegelijkertijd draaien.

De OPUS QUAD is een spectaculair, professioneel alles-in-één DJ-systeem van Pioneer DJ dat je ultieme controle geeft over je muziek. Alles wat je tof vond aan de XDJ-XZ en XDJ-RX3, maar dan nét even een tandje extra en in een vernieuwend jasje.

Alles is nét even anders op deze all-in-one. Een frisse wind door het, over het algemeen niet zo snel veranderende, assortiment DJ controllers. Anders qua stijl, anders qua naam en anders qua functionaliteit. Zo beschik je naast de eerder genoemde functies over een XY-pad voor ultieme controle over FX, SSD/WiFi/Bluetooth connectiviteit en een zone-output. Meer weten of direct bestellen?

〉Ontdek de Pioneer DJ OPUS QUAD