De perfecte instapper: Pioneer DJM-250 MK2

28 Februari 2017

De perfecte instapper: Pioneer DJM-250 MK2

De 2-kanaals DJM-250 MK2 DJ mixer is de opvolger van de populaire 2-kanaals Pioneer DJM-250 mixer welke eind 2011 werd geïntroduceerd en al sinds begin 2015 niet meer verkrijgbaar is. Een nieuwe moderne feature op deze mixer is bijvoorbeeld de ingebouwde interne USB geluidskaart waardoor deze direct te gebruiken is met digitale DJ software. Om een snelle start te maken worden zowel Pioneer's rekordbox DJ als de rekordbox DVS expansion meegeleverd (ter waarde van maar liefst € 248!). De USB geluidskaart hoeft niet per sé ingezet te worden als timecode geluidskaart maar kan ook gebruikt worden om een DJ mix in hoge kwaliteit over USB op te nemen.

Deze 2-kanaals mixer is ook zeer interessant voor scratchende DJ's; er is namelijk een Magvel crossfader ingebouwd, dezelfde crossfader als gebruikt in de DJM-450 en DJM-900NXS2 mixers. Met de Magvel crossfader kunnen precieze 'cuts' gemaakt worden en daarnaast heeft de fader een zeer lange levensduur. Ook beschikt de DJM-250 MK2 over een Sound color FX filter afkomstig van de DJM-900NXS2. Net als zijn grote broer heeft deze 2-kanaals mixer een extra parameter control om de resonantie van het filter naar voorkeur aan te passen.

Verkrijgbaarheid

Pioneer's DJM-250 MK2 wordt halverwege maart 2017 bij ons verwacht. Wil jij verzekerd zijn van een exemplaar uit de eerste zending? Plaats dan alvast een online bestelling of neem telefonisch of per mail contact met ons op om een reservering te maken.