Productdemo OPUS QUAD en DJM-A9

21 Maart 2023

Productdemo OPUS QUAD en DJM-A9

Wil jij uitleg over de gloednieuwe Pioneer DJ OPUS QUAD all-in-one en/of Pioneer DJ DJM-A9 mixer? Meld je dan aan voor de productdemo in onze showroom op 29 maart! We hebben Jeroen Groenendijk (productspecialist van Pioneer DJ) geregeld voor je, die antwoord heeft op al jouw vragen.


Over de OPUS QUAD

De OPUS QUAD is een spectaculair, professioneel alles-in-één DJ-systeem van Pioneer DJ dat je ultieme controle geeft over je muziek. Bomvol nieuwe en verbeterde functies, biedt Pioneer DJ voor het eerst een stand-alone 4-kanaals playback ervaring. Alles wat je tof vond aan de XDJ-XZ en XDJ-RX3, maar dan nét even een tandje extra en in een vernieuwend jasje.

Over de DJM-A9

Deze vierkanaals DJ mixer van Pioneer DJ maakt indruk op alle fronten. De DJM-A9 overtreft met gemak zijn voorganger, de DJM-900 NXS2, dankzij nóg betere geluidskwaliteit en verrassende nieuwe features. Wat dacht je bijvoorbeeld van een innoverend Center Lock mechanisme voor Sound Color FX en een verbeterde microfoonsectie met eigen effecten?

Wie, wat en waar?

Jij, als je dat leuk vindt natuurlijk, bij ons in de showroom (Tempeliersstraat 71, 2012EC Haarlem) op woensdagavond 29 maart. Het programma:

  • 17.00 - 18.00 uur: Demo OPUS QUAD
  • 18.00 - 19.00 uur: Demo DJM-A9
  • 19.00 - 20.00 uur: Q&A OPUS QUAD & DJM-A9

We vinden het fijn als je ons van tevoren even laat weten als je wilt komen! Dat kan door een mailtje te sturen naar [email protected] o.v.v. 'Pioneer DJ Demo'. Graag tot dan!

Team ToneControl.nl