Serato brengt lichtshows naar DJ software met SoundSwitch

28 Juli 2016

Serato brengt lichtshows naar DJ software met SoundSwitch

Serato DJ & SoundSwitch

Serato en SoundSwitch software vormen samen een ultieme combinatie: de DJ kan zowel de muziek als verlichting aansturen vanuit zijn software. SoundSwitch kan toegepast worden in combinatie met Serato DJ en synchroniseert de tracks naadloos met verlichting over het welbekende DMX protocol. Na het analyseren van nummers in Serato DJ kan hieraan een eigen DMX lichtshow toegewezen worden. De software werkt met een grote hoeveelheid lichteffecten van bekende fabrikanten waaronder Martin en Chauvet, voor deze specifieke lichteffecten zijn op een intuïtieve wijze scripts te schrijven.

 

SoundSwitch is de ultieme oplossing voor DJ's die optreden in kleinere clubs, café's, bars of op huisfeestjes waarbij eigen verlichting wordt geplaatst. DJ's kunnen met SoundSwitch gebruik maken van een superstrakke lichtshow terwijl de focus op het mixen blijft.

Op dit moment ondersteunt SoundSwitch niet alle mogelijke lichteffecten, hoewel er wel gewerkt wordt aan de bibliotheek. SoundSwitch werkt wel met meerdere populaire lichteffecten van Chauvet waaronder de Chauvet 4 Play en Chauvet Slimpar 64

Verkrijgbaarheid

SoundSwitch is te gebruiken door middel van een SoundSwitch interface om het DMX signaal naar de lichteffecten te versturen. Koop hier de SoundSwitch interface met software.