Universal Audio presenteert UAD Spark

31 Maart 2022
Tags: Nieuws

Universal Audio presenteert UAD Spark

Tot gisteren was het simpelweg niet mogelijk om Universal Audio's baanbrekende plug-ins te gebruiken zonder bijkomst van een Apollo interface of DSP-kaart. De UAD plug-ins maken namelijk gebruikt van de rekenkracht van de interface (DSP-cores) in plaats van de CPU van je computer. Een onwijs innovatief en krachtig concept, maar niet voor iedereen even ideaal. Als je vaak reist bijvoorbeeld en niet altijd in de mogelijkheid bent bijvoorbeeld jouw Apollo Twin X mee te nemen. Of voor muzikanten, studio's en producers die met een ander merk interface werken. Maar... UAD Spark verandert dit alles!

Op 31 maart 2022 kondigde Universal Audio hun nieuwe subscriptie platform aan, met de gelijktijde komst van 13 instrumenten en effecten die natively draaien op macOS (Windows support volgt a.s. herfst). Inbegrepen zijn onder andere de klassieke, befaamde LA-2A en 1176 compressors, maar ook nieuwe instrumenten waaronder de Opal Morphing Synthesizer. Ze beloven in de toekomst dit arsenaal uit te breiden, wij kunnen niet wachten!

Universal Audio Volt Serie

Deze nieuwe innovatie maakt onder andere de Volt-serie ook ineens nóg aantrekkelijker! Je krijg bij elke Volt interface namelijk vanaf nu 30 dagen gratis toegang tot alle UAD Spark plug-ins. En dat voor dezelfde prijs! De Volt interfaces zijn ideaal als instapper, maar ook voor gevorderde producers, muzikanten en creatievelingen die geluidskwaliteit op nummer één hebben staan.

Bekijk gauw welke Volt bij jou past:

Universal Audio Apollo Serie

De Apollo's hebben nauwelijks introductie nodig. Het is dé studio standaard vanwege hun uitgebreide connectiviteit, professionele bouw- en geluidskwaliteit, betrouwbaarheid en uiteraard de eerder genoemde ingebouwde DSP-kracht voor UAD plug-ins. Toch heb je ook met de Apollo serie profijt van het nieuwe UAD Spark platform. Elke plug-in die je bezit en ook als native (Spark-)versie beschikbaar is, krijg je cadeau. De Apollo Heritage Editions komen namelijk van zichzelf al met een aantal gratis plug-ins. Door deze innovatie kan je de rekenkracht dus ineens verdelen over de DSP en CPU, handig!

Bekijk hier de Apollo Heritage Editions: