Pioneer DDJ-200

Stream, creëer, ervaar: maak kennis met de DDJ-200: een slimme dj-controller, compatibel met streamingdiensten en de gratis app WeDJ voor iPhone
€ 159,00 Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video Pioneer DDJ-200

Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Pioneer DDJ-200

Zet je eerste stapjes in de dj-wereld met de DDJ-200, een dj-controller die compatibel is met je iPhone. De DDJ-200 begeleidt je tijdens je eerste stappen in de dj-wereld met behulp van de Tutorial-functie in de app WeDJTM for iPhone (ver. 2.0), die je gratis kunt downloaden in de App Store. En dat voor deze prijs...

De DDJ-200 heeft een vergelijkbare layout als de grotere controllers en is primair bedoeld om gebruikt te worden in combinatie met een smart-device. Een telefoon (momenteel iPhone) of tablet kan gebruikt worden om nummers uit je iTunes te mixen met WeDJ, een gratis mobiele DJ app.

Tevens kun je de DDJ-200 gebruiken om muziek te streamen als je een abonnement hebt op het nieuwe Beatport Link of Soundcloud Go+. Als je de Djay app gebruikt van Algoriddim kun je met die app ook tracks streamen via Spotify. Een eventueel abonnement op deze online streaming diensten is via hun website los verkrijgbaar.

Ook andere mix applicaties worden ondersteund zoals Algoriddim Djay, Edjing, etc.

Natuurlijk kun je de DDJ-200 ook gebruiken in combinatie met Rekordbox DJ (performance mode). De DDJ-200 'unlockt' de dj functies van Rekordbox zodra je de controller op je computer aansluit (dit wordt bedoeld met de ‘USB dongle’ functie). De DDJ-200 heeft echter geen geluidskaart aan boord dus je moet altijd een externe geluidskaart selecteren (die van je telefoon of je computer).

Pioneer DDJ-200 Features WeDJ

Tutorial Mode (Pop Hint), veel functies hebben een in-app uitleg over wat ze doen, klik hiervoor op het vraagtekentje bovenin je scherm en daarna op de functie waar je meer uitleg over wilt hebben, deze uitleg zie je dan in een pop-up.

Transition FX, de crossfader verschuift het geluid van het ene kanaal naar het andere en voegt daarbij tevens een van de gekozen Transition FX toe (filter, echo, etc).

Phrase Sync, een primeur, de DDJ-200 is de eerste controller waar deze functie beschikbaar is. Phrase Sync is een ondersteunende feature net zoals bijvoorbeeld Beat sync (zet het tempo automatisch gelijk) en Auto Gain (automatische volume aanpassing). Phrase Sync matched de secties van een nummer (start track bij begin of einde van break bijvoorbeeld).

De DJC-200 BAG beschermt je DDJ-200 tegen stoten en krassen onderweg en is beschikbaar vanaf mei tegen een adviesprijs van €49. De dj-controller past perfect in de speciaal ontworpen beschermende tas met voorgevormd EVA Durashock-materiaal, schokbestendig eierdopschuim, zwart ballistisch polyester en een zachte, fleecevoering.

Gegevens

Compatibel met meerdere apps en ondersteuning voor muziekstreamingdiensten

Sluit de DDJ-200 aan op je smartphone, tablet of pc/Mac, selecteer je favoriet uit een aantal compatibele dj-apps zoals WeDJ, edjing Mix van MWM SAS en djay van Algoriddim en ga aan de slag met de nummers die op je apparaat zijn opgeslagen. Er worden ook bepaalde streamingdiensten ondersteund zodat je muziek van talrijke genres in uitgebreide online catalogi kunt ontdekken. Beter nog, als je verbonden bent met de DDJ-200, kun je gratis gebruikmaken van alle functies in rekordbox dj en WeDJ for Iphone die normaal gesproken betalend zijn.

Tutorial- en Pop-Hint-functies om beginners te helpen met dj’en

Combineer de DDJ-200 met WeDJ for Iphone om de Tutorial-functie te gebruiken die de basisprincipes van dj’en samenvat. Kom te weten hoe je de controller aansluit op je apparaten, hoe je verschillende functies en effecten gebruikt en krijg tips over technieken om op te treden.

 WeDJ for iPhone is ook uitgerust met de Pop-Hint-functie die de functies van de knoppen uitlegt zonder van scherm te wisselen. Als je nog nooit eerder met dj-hardware hebt gewerkt, helpen deze functies je om in een mum van tijd aan de slag te gaan en op te treden.

Transition FX – speel moeiteloos professioneel klinkende mixes in verschillende stijlen

De DDJ-200 kan verschillende patronen van dj-mixes tussen tracks reproduceren voor mensen zonder ervaring achter de decks. Activeer de Transition FX-functie in WeDJ, kies uit 11 patronen*6 en verschuif eenvoudigweg de crossfader om van het ene nummer naar het volgende over te gaan met een professionele overgang.

Phrase Sync – ‘s werelds eerste functie op een controller voor eenvoudige, natuurlijke overgangen tussen nummers

Onze frasenanalyse-algoritmen analyseren de samenstelling van je nummers en detecteren frasen. Wanneer je op de specifieke knoppen in WeDJ for iPhone tikt, gebruikt Phrase Sync de informatie uit deze analyse om de begin- en eindposities van de frasen in twee nummers uit te lijnen zodat je er zeker van bent dat het natuurlijk klinkt wanneer je tussen de frasen wisselt. De DDJ-200 is 's werelds eerste dj-controller met een dergelijke functie.

Compacte, lichte behuizing zodat je altijd en overal kunt dj’en

Neem de DDJ-200 overal mee naartoe dankzij de lichte en compacte behuizing. Je hoeft geen luidsprekers mee te nemen, omdat je geluid kunt afspelen op de ingebouwde luidspreker van je smartphone, tablet of pc/Mac. En de dj-controller kan worden aangesloten op een power bank*8, zodat je zelfs niet eens dicht bij een stopcontact hoeft te blijven.

Gesplitste uitvoer voor dj-optredens

Gebruik splitkabels om de audio-uitvoer van je smartphone, tablet of PC/Mac te scheiden in master- en monitoruitvoer. Zo kun je geluid via je hoofdtelefoon beluisteren, bijvoorbeeld om het volgende nummer te cuen, terwijl het publiek het mastergeluid op de luidsprekers hoort

Specificaties DDJ-200

Ingangs- en uitgangsaansluitingen USB USB (Type B) x 1

Stroomtoevoer USB-busvoeding

Stroomverbruik DC 5 V, 500 mA

Bluetooth Specificatie Bluetooth 4.2 (lage energie)

Maximale afmetingen (B x D x H) 378,0 × 208,0 × 48,2 mm

Gewicht 1,2 kg 

Accessoires USB-kabel, splitkabel, garantie (voor sommige regio's), snelstartgids (WeDJ/rekordbox); snelstartgids (djay), snelstartgids (edjing Mix)

Systeemvereisten WeDJ for iPhone

Compatibele besturingssystemen iOS 12, 11, 10

iPhone iPhone XR,iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone X, iPhone 8,iPhone 8 Plus,iPhone 7,iPhone 7 Plus,iPhone SE,iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6,iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPod touch (6e generatie)

Systeemvereisten rekordbox

Compatibele OS Mac macOS Mojave 10.14 (geüpdatet naar de recentste versie)

macOS High Sierra 10.13 (geüpdatet naar de recentste versie)

macOS Sierra 10.12 (geüpdatet naar de recentste versie)

Windows Windows 10, 8.1, 7 (laatste servicepack)

CPU Intel-processer Core i7, i5, i3

Geheugen 4GB of meer RAM