Pioneer Toraiz Squid

Pioneer Toraiz Squid is kort voor "SeQUencer Inspirational Device". De gloednieuwe multitrack-sequencer in de Toraiz familie.
€ 599,00 Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video Pioneer Toraiz Squid

Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Pioneer Toraiz Squid

De Pioneer Toraiz Squid is met zijn layout en aansluit mogelijkheden een uitgebreide sequencer bedoeld om al je favorite gear aan te sturen en te sequencer (arrangeren).

Met de SQUID aangesloten op je instrumenten maak je in een handomdraai unieke sequentiepatronen en frases. De bedieningselementen zijn geoptimaliseerd zodat je je ideeën moeiteloos tot leven kunt brengen wanneer de inspiratie toeslaat, en de geperfectioneerde workflow werkt een bliksemsnelle muziekproductie in de hand. Dat betekent dat je minder tijd naar het scherm van het apparaat hoeft te turen, en dat je dus meer tijd kunt besteden aan muziek maken.

Met de eerste Groove Bend-functie ooit op een productieapparaat kun je de groove echt controleren en originele ritmes uit je mouw schudden op het moment zelf door gewoon de schuifregelaar te bewegen om de triggertiming te veranderen. Gebruik Running Direction om verschillende frases te creëren, door de afspeel richting te veranderen van de sequentie patronen die je op de 16 pads hebt geprogrammeerd. Varieer de afspeelsnelheid van de patronen wanneer je maar wilt met Speed Modulation. Al deze functies dragen bij aan een frisse, niet-lineaire manier van muziek maken die de creativiteit stimuleert en je helpt 'per ongeluk' nieuwe dingen te ontdekken die geweldig klinken.

Gegevens

- Maximum number of tracks: 16 tracks

- Maximum number of patterns per track: 64 patterns

- Maximum number of steps per track: 64 steps

- Step resolution: Quarter note, Eighth note, Sixteenth note, Twenty-fourth note, Thirty-second note

- Maximum number of notes per step (polyphony): 8 notes

- Maximum number of projects: 128 projects

- Terminals

- MIDI, USB, 1 USB B port

Specifications

- Width: 374.8 mm

- Height: 223.9 mm

- Depth: 72.1 mm

- Weight: 1.9 kg

Included Accessories

- AC adaptor

- Power cord

- Quick Start Guide