Pioneer XDJ-RX

Waardering:
90% of 100
207  beoordelingen
De nieuwe Pioneer XDJ-RX is zowel een Rekordbox speler als een MIDI controller voor DJ software. Veel functies van de XDJ-RX zijn afkomstig van de Nexus-spelers. Inclusief Rekordbox DJ software
Pioneer XDJ-RX rekordbox controller met Rekordbox DJ Pioneer XDJ-RX Pioneer XDJ-RX Pioneer XDJ-RX
Pioneer XDJ-RX rekordbox controller met Rekordbox DJ
Niet meer leverbaar
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video Pioneer XDJ-RX

Schrijf jouw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Pioneer XDJ-RX

Specificaties Pioneer XDJ-RX

Tijdelijk met GRATIS Prodector cover t.w.v. 44!

Prodector actie XDJ-RX

Leg de bijbehorende Prodector XDJ-RX ook in je winkelwagen en voer kortingscode PDC-PROMO in om deze gratis meegeleverd te krijgen.

De Pioneer XDJ-RX is zowel een Rekordbox speler als een MIDI controller voor DJ software. Veel functies van de XDJ-RX zijn afkomstig van de Nexus-spelers. De Pioneer XDJ-RX bezit een groot LCD scherm, Quantize, Beat Sync, Slip Mode en Cue Pads.

Je kunt met de Pioneer XDJ-RX direct muziek vanuit rekordbox afspelen door middel van Pro DJ Link, maar uiteraard kun je ook een export maken naar USB en die gebruiken, zodat je een stand-alone rekordbox controller zoals de XDJ-Aero of XDJ-R1 hebt.

Waarom XDJ-RX kopen bij ToneControl?

  • Gegarandeerd de laagste prijs*
  • Gratis leentoestel bij defect
  • 3 jaar garantie op Pioneer DJ gear
  • Altijd de beste service

XDJ-RX's 7 inch Full Color display (LCD)

Direct in het oog springend is het grote (7 inch) full-color display op de XDJ-RX. In een oogopslag zie je een schat aan informatie op dit display. Het scherm is net zo groot als het scherm van de CDJ2000NXS en geeft info weer van beide decks, waaronder waveform data (met zoom mogelijkheid), afspeel- en trackinfo en cue/loop info.

Voor elk deck wordt daarnaast weergegeven: Time, BPM, pitch/snelheid, waveform van de hele track, Beat Countdown, toonsoort en de Active Loop.

XDJ-RX scherm

Loop Slice op de Pioneer XDJ-RX

Loop slice is een nieuwe functie, die je de mogelijkheid geeft om na het maken van een loop deze te bewerken; je kunt de volgorde veranderen van delen van de loop zodat je echt een remix kunt maken. Je gebruikt Loop Slice met 4 knoppen onder ieder deck, die je ook kunt gebruiken voor het maken van Auto Beat Loops.

XDJ-RX bovenkant

Afspelen en opnemen met de XDJ-RX

Fantastisch nieuws is dat je direct op USB kunt opnemen met de XDJ-RX. De rechter USB aansluiting (van deck B) kun je ook (want ook bruikbaar voor afspelen) gebruiken om direct je set op te nemen. Dit is dus een extra USB drive, naast de USB schijf die je hebt aangesloten op links/deck A. De XDJ-RX speelt MP3, AAC, WAV en AIFF. Let op: Om onbekende redenen werken Corsair Survivor sticks niet goed i.c.m. de XDJ-RX (onder andere worden problemen met waveforms ervaren). Met deze tool wordt het probleem echter opgelost (gebruik op eigen risico).

Stand Alone Mixer

Mogelijk nog mooier is dat je de Pioneer XDJ-RX ook kunt gebruiken als stand-alone mixer. Heb je al CDJ's of XDJ-1000's? Of draaitafels? Je kunt ze probleemloos aansluiten en zonder computer gebruiken. De EQ werkt op dezelfde frequentie en heeft dezelfde schaal als die van de Pioneer DJM-900nxs.

XDJ-RX achterkant

De mixer heeft een hoge geluidskwaliteit en heeft net als de DJM-serie vier Color FX (filters per kanaal: Crush, Noise, Filter en Gate/Compressor) en verschillende Beat Effecten (BPM sync effecten: Delay, Echo, Spiral, Reverb, Flanger, Pitch, Trans en Roll). Ook vind je op het mixer gedeelte een monitor/booth uitgang en is de master uitgevoerd in RCA/tulp en XLR.

De nieuwste firmware vind je hier.

Gegevens Pioneer XDJ-RX

Afspeelbare media: iPhone/iPod touch, Android telefoon (vanaf April 2015), USB schijven (flash memory/HDD etc), Computers(Mac/Windows PC)

Afspeelbare bestanden: MP3, AAC, WAV, AIFF (iOS versie van rekordbox: alleen MP3 en AAC )

USB bestandsindeling support: FAT, FAT32

Aantal kanalen: 2

Sampling rate: 44.1 kHz

A/D, D/A converter: 24 bit

Frequentie respons: 20 Hz~20 kHz

S/N ratio: 110 dB of meer (USB)

Total harmonic distortion 0.003 % of minder (USB)

USB poorten: USB A poort x 2, USB B poort x 1

Audio input poorten: Phono/Line x 2 (RCA), Mic x 2 (1 x XLR/¼-inch jack, 1 x ¼-inch jack)

Audio output poorten: Master Out x 2(XLR x 1, RCA x 1), Booth Out x 1 (Jack), Headphone Monitor Out x 2 (Front ¼-inch jack, MiniPin) 1

Andere aansluitingen: LAN(100Base-TX)x 1

Audio output voltage: 12.3 Vrms (XLR), 7.8 Vrms (RCA)

Headroom: 19dB

Stroomverbruik: 34 W

Maximale buitenafmetingen (W x D x H): 728.2 x 411.9 x 104.2 mm

Gewicht: 8.0 kg