Rane SEVENTY A-Trak Signature Edition

Rane en A-Trak hebben de handen in één geslagen om de SEVENTY helemaal om te zetten naar de signature sound van de wereldberoemde turntablist! Naast de bekende features zijn er een aantal nieuwe features toegevoegd aan deze Rane SEVENTY A-Trak Signature Edition!

€ 1849,00 Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video Rane SEVENTY A-Trak Signature Edition

Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Rane SEVENTY A-Trak Signature Edition

Het eerste wat opvalt aan deze Signature Edition is het glanzende zilveren design met het grote A-Trak logo erop. Daarnaast beschikt de unit over rotary feel knoppen, deze voelen steviger dan de originele knobs op de Seventy!

Een nieuwe feature op de mixer is Fader FX. Fader FX transformeert de kanaalfaders in lineaire regelaars voor effecten als Filter, Roll, Pitch, Ring Modulator, en vier soorten Oscillators (saw, sine, square, triangle).

Daarnaast heeft A-Trak de sound curve en frequency response aangepast in de mixer. Hij gaat lager dan de normale SEVENTY waardoor de sound meer past bij zijn signature sound. 

De Signature Edition is gebouwd op de solide basis van de SEVENTY en heeft dezelfde solide stalen constructie, 3 x MAG FOUR faders en MPC-style performance pads.

Daarnaast wordt de mixer geleverd inclusief 10" Serato Sticker Lock Control Vinyl met aangepaste A-Trak en Fools Gold stickers.

Gegevens

Meer informatie en specificaties over de Rane SEVENTY vind je hier.

 

Afmetingen (b x d x h): 285 x 445 x 105 mm

Gewicht: 5.6 kg