• Ableton Live 10 (Nederlands)
  • Ableton Live 10 (English)
  • Vandaag besteld, morgen in huis!
  • 023-5749408

Ableton Live 10

Geef als eerste een rating, of schrijf een review!

Ableton live 10 is ge´ntroduceerd en zal begin volgend jaar verkrijgbaar zijn! Bij aanschaf Ableton live 9 krijg je vanaf vandaag bij de launch van Ableton 10 een gratis upgrade. (dit is dus Ableton suite 9 waar automatisch Ableton 10 upgrade verkrijgbaar zal zijn begin 2018)

773
639,00
incl. BTW
Levertijd: werkdagen (afh. van leverancier)
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video Ableton Live 10

Reviews

Rating: 0 / 5 op basis van 0 beoordelingen.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven. Onder alle inzenders van een review verloten wij iedere maand een waardebon t.w.v. 25 euro!

Schrijf een review

Specificaties Ableton Live 10

Ableton Live 10 is de opvolger van de immens succesvolle Ableton Live 9 producersoftware. Ableton Live heeft alles dat met muziek te maken heeft en is geschikt voor componeren, opnemen, productie, remixen en live performance. Live heeft een zeer eenvoudige en intu´tieve user-interface maar biedt top kwaliteit audio en real-time editing functies. Voor de (home) studio als op het podium en voor iedere muziekrichting (Dance, Hip-Hop, Jazz, Pop) .... en voor elke muzikant (Gitarist, Bassist, Vocalist, Keyboard of Drummer). De vernieuwingen zitten bij Ableton 10 niet alleen in de nieuwe instrumenten maar ook in de verbeterde zoom en browse opties. Even wennen is dat het toetsenbord niet automatisch meer als keyboard staat ingesteld. Ook is automation nu verborgen onder de "A" toets, los van het moeten wennen aan deze vernieuwingen is Ableton 10 visueel aantrekkelijker en nog efficiŰnter met het verwerken van zware opdrachten.

Glue Compressor en EQ Eight

Ableton's nieuwe Glue Compressor (gemaakt in samenwerking met Cytomic) is gebaseerd op een klassieke bus compressor uit de jaren 80, zowel om zijn geweldige geluid als om zijn gemakkelijke bediening. Live's studio effecten - Compressor, Gate en EQ Eight zijn aangepast met nieuwe displays, verbeterde controls en verbeterd geluid.

Audio naar MIDI

Zet je favoriete drum break om met de drums-to-midi feature, en gebruik het met je eigen geluiden. Versnel hoe je remixt door de harmony-to-midi te gebruiken, om noten en akkoorden uit samples te krijgen. Ëf zing zelf een stukje, speel een melodie of drum een beat, en maak er een MIDI clip van.

Details Ableton Live 10

- Professionele produceersoftware waarin zo goed als alles mogelijk is
- Nieuwe Glue Compressor en EQ Eight equalizer
- Nieuwe Audio to MIDI mogelijkheden
- Time warp en stretch mogelijkheden
- Ondersteunt alle bestandsformaten
- Multitrack-recording tot 32-bit/192 kHz
- Twee duidelijke beeldweergaven
- Drum Rack, Impulse en Simpler instrumenten
- 37 Professionele effecten
- 11GB aan samples
- VST en AU ondersteuning
- Te gebruiken op zowel PC als Mac