• Ableton Push 2 (Nederlands)
  • Ableton Push 2 (English)
  • Vandaag besteld, morgen in huis!
  • 023-5749408

Ableton Push 2

75 beoordelingen

De nieuwe Ableton controller is een gigantische stap voorwaarts in de evolutie van de MIDI controller; het megascherpe kleuren display zorgt voor een extra dimensie in editing en visuele feedback zoals je het nog nooit ervaren hebt.

  • Ableton Push 2 bovenkant top view
  • Ableton Push 2 side
  • Ableton Push 2 side
  • Ableton Push 2 screen
785
649,00
incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video Ableton Push 2

Reviews

Rating: 4 / 5 op basis van 75 beoordelingen.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven. Onder alle inzenders van een review verloten wij iedere maand een waardebon t.w.v. 25 euro!

Schrijf een review

Specificaties Ableton Push 2

De Push 2 nu tijdelijk met GRATIS Prodector stofkap! Vermeld "Push 2 DEAL" in het opmerkingenveld van je bestelling om deze gratis meegeleverd te krijgen!
Prodector actie
Leg de bijbehorende Prodector Push 2 ook in je winkelwagen en voer kortingscode PDC-PROMO in om deze gratis meegeleverd te krijgen.

De Ableton Push 2 is ontworpen voor zowel gebruik in de studio als live on stage. Alles van deze vernieuwde push is ontwikkeld om de interactie tussen Ableton en de gebruikers nog verder te verbeteren, de ultieme Ableton controller dus. Het scherpe kleurendisplay past zich aan de creatieve flow in Ableton zonder je af te leiden met overbodige info. De Ableton Push 2 heeft nieuw ontwikkelde pads welke zachter zijn, meer grip geven en soepeler zijn voor nog meer response - perfect om met alle creativiteit je beats en melodieën te maken.

Je kan je performance zo flexibel maken als je wilt door te improviseren met loops, drums, noten en akkoorden. De Push 2 geeft je nog meer elementen van je eigen tracks om mee te improviseren. De nieuwe sampling workflows laten je clips slicen verdeeld over de pads, single hits, of time-streched audioclips.

Details Ableton Push 2

De Ableton Push 2 is nu volledig zelf ontwikkeld en gemaakt door Ableton voor een creatieve experience die zo hands-on, expressief en geïntegreerd is met Live als mogelijk. Maak je beats, speel je melodieën en akkoorden, werk samples en arrangeer je tracks zonder ook maar een moment naar je scherm te hoeven kijken.

Maak je beats met Push 2
De Ableton Push 2 laat je je eigen sounds browsen, previewen en inladen om je beats te maken of gebruik de gigantische liberary van Ableton Live.

Speel je dan je beats live in met de 64 pads welke velocity sensitive zijn en pas alles aan terwijl je speelt met de nieuwe 8 touch sensitive encoders. Of switch naar de 16 pad mode welke het mogelijk maakt om de step sequencer te gebruiken, de loop lengte aan te passen. Je kan ook de timing aanpassen, velocity en vele andere parameters voor elke pad.

Noten en akkoorden
De nieuwe Push 2 pads reageren op pitch en hebben een lay-out met een frisse kijk op melodieën en harmonie, grote intervallen zijn makkelijk te bereiken en patronen kunnen gespeeld worden met alle creativiteit die je maar nodig kan hebben. Je kan de toonhoogte en schaal aanpassen met één druk op de knop en de slider is te gebruiken voor pitch bend en modulatie.

Push 2 laat je ook je noten sequencen alsmede je akkoorden, gebruik pads voor precieze timing, creëer variaties en pas je lengtes aan.
Je kan zelf je sequences automatiseren, neem een parameter waarde op voor elke stap om rhytmische ge-quantizede details toe te voegen welke een parameter lock hebben voor specifieke noten.

Werk met je samples
Drie aparte workflows bieden je snelle en flexibele manieren om totaal creatief los te gaan met je samples. Slicing mode laat je snel samples opsplitsen en per pad afspelen. Perfect om loops te arrangeren of om hele drumkits te creëren vanuit een enkele loop!

De Classic mode laat je melodische samples in een speelbaar tonaal instrument omvormen, waarbij je de encoders kan gebruiken om begin en eind aan te geven, alsmede ADSR voor elke pad.

In de "one shot mode" spelen samples zich helemaal monofoon af, van begin tot eind, perfect voor beats dus. Je kan ook een sample transposen zonder hem te stoppen, dus je kan vanuit een sample een totaal nieuwe creatieve melodie creëren.

Push is equally at home in the studio or on stage. You can keep your performances in-the-moment by switching between improvising with loops and playing drums, notes, and chords – all from the same playing surface.

Complete integratie met live
Met de Push kan je clips launchen, scenes, parameters aanpassen en mixer levels aansturen, alsmede send en returns, live slaat elke beweging voor je op. als je er zelf klaar voor bent, schakel over op je computer om de muziek die je gemaakt heb terug te vinden in live.

Kenmerken
- Hardware instrument voor hands-on integratie met Ableton 10
- Speel of step sequence beats, noten, akkoorden en automations
- Nieuwe sampling workflows; slicen, afspelen en beïnvloeden vanaf de Push 2
- Groot multicolor display wat precies laat zien wat je nodig hebt
- 64 pads met RGB verlichting en aanslaggevoeligheid
- 8 aanraak gevoelige potmeters om de mixer, devices, instrumenten en live aan te sturen
- Clip launch mode voor live perfomances en arrangementen
- Scale modi leveren een unieke benadering om noten en akkoorden te spelen
- Inclusief Live Intro voor nieuwe gebruikers.

Tech specs
• USB 5 volt
• 2 pedaal inputs
• Kensington aansluiting
• Frontplate is van stevig en lightgewicht geanodizeerd aluminium
• Zachte siliconen pads welke perfect reageren op elke aanslag en
RGB verlichting
• Display met zeer hoge pixel dichtheid en goede kijkhoeken
• 17 cm grote touchstrip voor pitch bend etc
• Afmetingen: 370mm (B) x 292 mm (D), 26mm (H), 46mm (H + encoders)
• Gewicht: 2990g
• Externe stroomadapter; 12V 1,25A (meegeleverd, benodigd)