Aiaiai TMA-2 DJ

Waardering:
80% of 100
16  beoordelingen
De AiAiAi TMA-2 DJ is een headphone die een punchy en intens geluid levert, met de nadruk op bas en low end dynamiek. De combinatie van de duurzame nylon hoofdband en de on-ear earpads met hoge isolatie, resulteert in een krachtige stevige hoofdtelefoon geschikt voor live performance en dj gebruik.
Aiaiai TMA-2 DJ
Aiaiai TMA-2 DJ
€ 184,00 Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf jouw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Aiaiai TMA-2 DJ

Specificaties Aiaiai TMA-2 DJ

Headphone actie

Geef in het opmerkingenveld bij het plaatsen van de bestelling van de TMA-2 DJ aan dat je van deze actie gebruik wilt maken. Als dit niet wordt vermeldt zal de gratis headphone case ook niet meegeleverd worden.

De AiAiAi TMA-2 is een headphone waar echt over na is gedacht. Dj's van over de hele wereld hebben meegeholpen deze headphone een succes te maken, en het is zeker gelukt.

Speaker Units

Gemaakt met een titanium coating om vervorming te minimaliseren, en ontworpen met een interne ventilatie zodat de bass duidelijk en punchy naar voren komt.

Hoofdband

Nieuwe versterkte nylon hoofdband met een siliconen padding voor een stevige grip.

Earpads

De earpads zorgen voor een gesloten en intense sound representatie met een sterke bass en low en dynamiek, zodat je als dj volledig hoort wat je hoort te horen.

Kabel

Geleverd met gekrulde 1.5 meter Thermo plastic kabel met soft touch surface die verlengd kan worden tot 3.2 meter. Ideaal tijdens het draaien.

Gegevens Aiaiai TMA-2 DJ

Drivers: 40 mm

Weerstand: 32 Ohm

Frequentiebereik: 20 tot 20.000 kHz

Harmonische verstoring; <0.3%