Akai MIDImix controller

Waardering:
79% of 100
24  beoordelingen
De Akai MIDImix is een handige DAW-controller uitgerust met 8 kanaalfaders, 1 master fader en maar liefst 24 toewijsbare knoppen op 2 verschillende banks.
€ 84,95 Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Akai MIDImix controller

De Akai MIDImix is een compacte controller ontwikkeld om een DAW software te besturen. Deze controller beschikt over maar liefst 8x3 draaiknoppen, 8 kanaalfaders en 1 master fader om aan diverse controls binnen je produceersoftware naar keuze toe te wijzen. Op de controller heb je bovendien toegang tot twee verschillende banken waardoor je elke control nog een keer toe kan wijzen.

Elke kanaal beschikt over een fader en drie toewijsbare encoders. De encoders kunnen bijvoorbeeld toegewezen worden om instrument parameters, sends of andere controls binnen de software te bedienen. Door middel van de Record Arm en Mute/Solo knoppen kun je direct aangeven in welke modus het kanaal dient te fungeren.

Direct aan de slag? Bij aanschaf van de Akai MIDImix wordt Ableton Live Lite, een kleine versie van één van de populairste DAWs, meegeleverd zodat je direct kan starten met het maken van muziek!

Gegevens

- MIDI mixer om een DAW te bedienen

- 8 kanaalfaders, 1 master fader

- 24 draaiknoppen (8x3)

- 16 mute/solo/record knoppen

- Stuur alle mixer settings naar de DAW met één druk op de knop