Akai MPK Mini MK2

Waardering:
74% of 100
48  beoordelingen
De Akai MPK Mini MK II is de ultieme compacte MIDI controller om binnen of buiten de studio te gebruiken. Door zijn gebruiksvriendelijke formaat kan je overal produceren, onderweg naar een gig, in de studio of in een live-setup.
€ 99,00 € 83,00 Incl. BTW
Levertijd: 4 werkdagen (afh. van leverancier)
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Akai MPK Mini MK2

De Akai MPK Mini MK2 is een ideale mini studiocontroller. Dit kleine maar krachtige MIDI keyboard biedt onwijs veel mogelijkheden voor de beginnende producer of professional met beperkte ruimte.

De MPK Mini MK2 biedt meer mogelijkheden dan zijn voorganger zoals een joystick-achtige knop waarmee pitch en modulatie gelijktijdig te bedienen zijn. Naast 25 toetsen bevinden zich ook acht velocity sensitive pads en acht draaiknoppen op de MPK Mini MK2 om zelf toe te wijzen binnen jouw DAW naar keuze. Zo zou je bijvoorbeeld de draaiknoppen kunnen toewijzen aan je effecten en plugins om parameter te besturen.

Laat je niet misleiden door het formaat van de Akai MPK Mini MKII, ondanks dat het MIDI keyboard klein en portable is, kan deze alle octaven bespelen met de Octave Up/Down knoppen. Daarnaast zijn er professionele controls zoals een ingebouwde arpeggiator, MPC Note Repeat en Full Level beschikbaar. Het aansluiten van een sustain pedal is ook direct mogelijk met de sustain pedal input.

De Akai MPK Mini MKII behoeft geen driver, het apparaat is 'class compliant' en werkt plug-and-play. Bovendien is er geen adapter benodigd: het MIDI keyboard kan direct via USB aangesloten worden.

Er wordt diverse software meegeleverd met deze Akai MIDI controller waaronder de plugins Hybrid 3 door AIR Music Tech (een moderne synthesizer) Wobble door SONiVOX (perfect voor unieke synthesis met diverse filtering types, harmonische controls en LFO functies) en MPC Essentials door Akai (beat productie). MPC Essentials is bovendien ook standalone te gebruiken (zonder een DAW). Ook is een MPK Mini MIDI Editor meegeleverd om de presets op het MIDI keyboard aan te passen naar je eigen voorkeur.

Gegevens

- 25 toetsen

- 8 MPC-style pressure pads (toegang tot 16 pads door middel van 2 verschillende banks)

- 8 draaiknoppen

- Arpeggiator met tap-tempo

- 'Joystick' knop voor modulatie en pitch functies

- inclusief USB kabel (De MPK mini is ook USB-powered)

- Hybrid 3 en SONiVOX Wobble 2.0 software gratis meegeleverd