Alesis V49 USB MIDI keyboard

Waardering:
66% of 100
20  beoordelingenBeoordeel dit product
Er zijn veel 49-toetsen MIDI keyboards op de markt, Alesis onderscheidt zich duidelijk met de V49. Dit keyboard heeft alle belangrijke features die zowel professionele als beginnende producers eisen van een keyboard.
€ 95,00 Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video Alesis V49 USB MIDI keyboard

Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Alesis V49 USB MIDI keyboard

Er zijn enorm veel 49-toetsen MIDI keyboards op de markt. Alesis ondersteunt met de Alesis V49 het motto "geen fratsen, dat scheelt". De V49 is een geavanceerd MIDI keyboard met 49 aanraakgevoelige toetsen, 8 verlichtte drumpads en 4 draaiknoppen met verlichting tegen een ongekend lage prijs.

Het Alesis V49 MIDI keyboard beschikt over diverse interessante functies waaronder Octave Up/Down buttons waarmee het toonbereik van dit keyboard direct te vergroten is. De draaiknoppen zijn in je DAW naar keuze toe te wijzen om diverse parameters te bedienen zoals bijvoorbeeld een filter cutoff, arpeggiator speed, reverb send of kanaalvolume. De acht MIDI drumpads kunnen gebruikt worden om gemakkelijk en snel op een creatieve manier beats in te drummen of clips te lanceren.

Voor zowel beginnende als gevorderde producers is dit MIDI keyboard ideaal. Meegeleverd is een speciale Ableton Live Lite Alesis Edition, een gelimiteerde/beperkte versie van de populaire Ableton Live software zodat je direct aan de slag kan met het produceren van tracks. Naast Ableton Lite wordt ook Xpand!2 meegeleverd, dit is een dynamische VST plugin met een collectie aan instrumenten: van akoestische geluiden tot futuristische synthesizers!

Gegevens

- 49 full-size toetsen

- 8 LED verlichtte pads

- 4 draaiknoppen om FX, instrumenten en (andere) plugins binnen een DAW aan te sturen

- 4 toewijsbare drukknoppen

- Pitch en modulation wheels

- Visuele feedback

- Meegeleverd is Ableton Live Lite Alesis Edition en Midi Editor Software