• Aston USM Shockmount (Nederlands)
  • Aston USM Shockmount (English)
  • Vandaag besteld, morgen in huis!
  • 023-5749408

Aston USM Shockmount

1 beoordelingen

De Aston USM Shock Mount is gemaakt van moderne onderdelen, waardoor het zo goed als onbreekbaar is en het levert een maximale performance.

115
95,00
incl. BTW
Levertijd: 3 werkdagen (afh. van leverancier)
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Reviews

Rating: 5 / 5 op basis van 1 beoordelingen.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven. Onder alle inzenders van een review verloten wij iedere maand een waardebon t.w.v. 25 euro!

Schrijf een review

Specificaties Aston USM Shockmount

De Aston USM Shockmount is ontstaan uit een samenwerking tussen Aston Microphones en Rycote. De Aston USM is een special edition versie van de Rycote InVision USM shockmount met Aston logo's en de bekende paarse kleur van Aston.

De USM serie bestaat uit universele studio shockmounts. Deze zijn geschikt voor de behuizing van grote studiomicrofoons. Met dit systeem brengt Rycote het ophangen van een microfoon tot een nieuwe hoogte. Doordat er gebruik wordt gemaakt van moderne onderdelen, is het eindresultaat zo goed als onbreekbaar en levert het een maximale performance. De shockmount is gemaakt van robuust Hytrel thermoplastic, daardoor zal het nooit vervangen hoeven te worden. De Aston USM Shockmount levert maar liefst 12dB extra geluidsisolatie vergeleken met elastische ophanging.

De Aston USM Shock Mount is geschikt voor microfoons tussen de 55 en 68 mm en tot 900 gram gewicht.

Details Aston USM Shockmount

Specificaties:
- Shockmount
- Uniek locking systeem