Audient iD22 geluidskaart

Waardering:
70% of 100
22  beoordelingen
De Audio iD22 is de hub van je studio. Je kan er alles op aan sluiten en alles mee uitbreiden. De geluidskaart is met gebruiksgemak in het achterhoofd ontwikkeld door Audient en legt de focus op creativiteit in plaats van het continu aansluiten van kabels.
Audient iD22 geluidskaart
Audient iD22 geluidskaart
€ 359,00 Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video Audient iD22 geluidskaart

Schrijf jouw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Audient iD22 geluidskaart

Specificaties Audient iD22 geluidskaart

De Audient iD22 verandert je Digital Audio Workstation (DAW) in een wereld-klasse opnamestudio door directe aansluiting voor je microfoons, computers en monitors te bieden. De focus bij het produceren van deze kaart lag op de beste kwaliteit terwijl het product zelf simpel en intuïtief blijft. Zo kun je creatief bezig blijven.

De iD22 levert twee analoge inputs en zes outputs aangedreven door hoge kwaliteit converters. Ook bevinden zich twee klassieke Audient microfoon voorversterkers op de kaart. Deze pre-amps worden wereldwijd enorm veel gebruikt. De iD22 levert een schoon en muzikaal geluid voor geweldige recordings.

Warm

Beide kanalen beschikken over fantoomvoeding, een high pass filter om ongewilde frequenties weg te halen en een polariteit switch. Op kanaal twee vinden we ook een JFET DI input voor gitaar, synths en andere instrumenten.

De iD22 is meer dan een gewone audio interface. Wanneer je studio ”groeit” kan je systeem uitgebreid worden via de optische input en output connectors, zowel ADAT en SPDIF. Een 8-kanaals mic preamp zoals de ASP008 kan ook via ADAT op de iD22 worden aangesloten. De kaart beschikt ook over twee volledig gebalanceerde insert points zodat je je favoriete compressie en EQ kan gebruiken om perfecte vocal chains te bouwen.

De iD22 heeft ingebouwde console style monitor control functies - Mono, polarity, dim, cut, speakers wisselen, talkback en cue mix monitoring. Dat maakt deze iD22 letterlijk de hub van je studio. Audient begrijpt hoe belangrijk het is om je op muziek te focussen in plaats van alleen maar techniek, daarom is de iD22 op een speciale manier ontworpen. Vergooi je tijd niet aan het zoeken naar software talkback control maar wijs gewoon de functies toe aan de drie hardware function keys en geef creativiteit de ruimte.

Al de interne routing, mixing en configuratie van de iD22 kan gedaan worden met de iD22 mixer app. Je kunt zelfs al je kanalen ”console-tape” style labelen voor de authentieke ervaring.

Audient

Gegevens Audient iD22 geluidskaart

- 2 in, 6 uit hoge kwaliteit 24-bit/96kHz AD/DA converters

- Stevige aluminium constructie - built to last

- 2 geweldige klasse-A microfoon voorversterkers en één discrete JFET instrument input

- Volledig gebalanceerde aansluitpunten voor outboard gear

- Hoge hoofdtelefoon versterker met onafhankelijke DAC

- Lage latency DSP mixer voor mixes

- Main en alternatieve stereo outputs

- Monitoring functionaliteit

- USB 2.0 class compliant connectiviteit - Mac OS 10.6.8 of later

- Multi-applicatie ASIO en WMD drivers voor Windows 7 of later