De hoofdtelefoon die je leven lang meegaat: Repeat Audio

30 September 2023

De hoofdtelefoon die je leven lang meegaat: Repeat Audio

Een oer-Hollands merk we trots op mogen zijn, maak kennis met Repeat Audio. Hun robuuste, comfortabele hoofdtelefoons met meeslepende audiokwaliteit gaan je leven lang mee. Lees gauw verder!

OVER REPEAT AUDIO

Nederlands Merk, Kwaliteit en Duurzaamheid

Wat deze hoofdtelefoons écht bijzonder maakt, is de belofte van een levenslange duurzaamheid. Buiten hun al flexibele garantie van 2 jaar bieden ze kan je in geval van ongelukken en/of defecten een gratis vervangend onderdeel (driver, kabel, earpads, kabel etc.) aanvragen, die doorgaans binnen 1 tot 2 dagen wordt bezorgd. Daarnaast doet Repeat de belofte op beschikbaarheid van vervangende onderdelen, dus ook buiten de garantieperiode zijn onderdelen gemakkelijk na te bestellen. De verpakking bevat tevens een retourenvelop voor een evt. beschadigd onderdeel, waardoor oude componenten op een milieuvriendelijke manier hergebruikt kunnen worden. Tip van Tone: Neem 'm veilig overal mee naartoe in de bijpassende Repeat Audio Bodyguard headphone case!

Wil je ook na de garantieperiode altijd aanspraak kunnen maken op gratis vervangende onderdelen? Repeat biedt zelf* nog Free Repairs Yearly of Free Repairs Forever aan, welke je direct via hen kunt afsluiten na het registreren van je aankoop. Met deze services ben je altijd verzekerd van een werkende hoofdtelefoon! Je hoeft 'm niet eens direct af te sluiten, dat kan altijd nog!

*Repeat Audio Free Repairs zijn los aan te schaffen via de website van Repeat Audio.

Kan ik hem ook voor DJ'en en produceren gebruiken?

En hoe! Naast dat de Repeat Audio headphones heerlijk zijn om muziek op te beluisteren, kan je ze zeker ook gebruiken als DJ, producer of muzikant. Zelfs de (draadloze) Boss en Prince modellen worden namelijk ook geleverd met kabel, waardoor ze ook zonder latency aan te sluiten zijn op jouw DJ en studio apparatuur. Nog niet overtuigd? Bekijk dan het interview met San Holo die vertelt waarom zijn keuze op Repeat Audio is gevallen. Naast San Holo zie je ook al andere grote artiesten met Repeat Audio lopen waaronder Sticks, Willem (The Opposites), Douwe Bob en het gehele Metropole orkest!

DE MODELLEN

Repeat Day

De Repeat hoofdtelefoon biedt een ongeëvenaarde geluidservaring en onderscheidt zich door zijn duurzaamheid. Dit bedrade model is ontworpen voor veelzijdigheid, geschikt voor pc's, laptops, iPods, mp3-spelers en mobiele apparaten. Hij is ook ideaal voor kinderen dankzij de universele pasvorm en robuuste bouwkwaliteit. En uiteraard (net als voor de andere hoofdtelefoons van Repeat) is de hoofdtelefoon modulair opgebouwd en gemakkelijk door jou zelf te repareren met de los te bestellen onderdelen. Helemaal gratis zelfs indien binnen de garantieperiode aangevraagd! Dit maakt de Repeat Audio Day een metgezel voor het leven.

Repeat Boss

Deze draadloze hoofdtelefoon is geschikt voor zowel professionals onderweg als casual gebruikers die comfort en gemak zoeken. Via Bluetooth 5.0 kun je op hoge kwaliteit en met lage latency draadloos muziek luisteren. Door hem op te laden via de meegeleverde kabel kan je tot wel 24 uur muziek luisteren! En als je batterij toch leeg raakt, laad je deze binnen 5 minuten weer op voor nog eens 2 uur luisterplezier. Het Repeat Audio Boss staat garant voor topkwaliteit geluid en zet in op duurzaamheid. Net als het Day-model biedt Boss levenslange kosteloze vervanging van modules in geval van schade. Dit betekent dat de Boss hoofdtelefoon een investering voor het leven is. De Boss hoofdtelefoon is ontworpen volgens de principes van Nederlands design, met modulair ontwerp en aandacht voor comfort. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor een luxe gevoel, wat de hoofdtelefoon perfect maakt voor langdurig luisterplezier.

Repeat Prince

Het Prince-model hoofdtelefoon biedt een ongeëvenaarde geluidservaring, actieve ruisonderdrukking en de mogelijkheid om meerdere apparaten tegelijkertijd te verbinden. Deze hoofdtelefoon combineert krachtig en glashelder geluid met een prachtig design en volledig modulair ontwerp. Dankzij geavanceerde digitale ruisonderdrukking worden omgevingsgeluiden effectief geblokkeerd, waardoor je volledig kunt opgaan in je favoriete nummers.

De Prince hoofdtelefoon levert niet alleen superieure geluidskwaliteit, maar biedt ook een batterijduur tot wel 40 uur, of 22 uur met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Snelle oplaadmogelijkheden zorgen ervoor dat je na slechts 5 minuten opladen alweer 2 uur kunt luisteren. Bovendien maakt Multipoint pairing technologie multitasken moeiteloos mogelijk, waarbij je je smartphone en laptop tegelijkertijd kunt verbinden dankzij een geavanceerde Qualcomm chipset. Kortom, de Repeat Audio Prince is niet alleen een hoofdtelefoon, maar een veelzijdige metgezel voor moderne professionals en audiofielen.