In-depth overzicht van Shure in-ears

9 Oktober 2023

In-depth overzicht van Shure in-ears

Zoek je in-ear monitors met topgeluid? Shure heeft ze voor je. Shure is een expert in audio, met microfoons, hoofdtelefoons en in-ears voor professioneel gebruik. In deze blogpost vergelijken we de Shure in-ears monitors en helpen we je de beste te kiezen. Lees verder om meer te ontdekken.

Shure is al decennia lang een toonaangevende speler in de audio-industrie, bekend om zijn hoogwaardige microfoons, hoofdtelefoons en in-ears. In een eerder blogbericht besproken we al onder andere de microfoons van Shure. In deze blogpost vergelijken we de verschillende modellen van Shure in-ear monitors en helpen we je de beste te vinden voor jouw behoeften.

Shure in-ear monitors zijn ontworpen om superieure geluidsisolatie, comfort en duurzaamheid te bieden. Ze zijn ideaal voor DJ's, muzikanten, producers en iedereen die op z'n puurst wil genieten van muziek.

SHURE IN-EARS

Sound Isolating Earphones zijn bedrade oortelefoons die zachte, flexibele plugs gebruiken om tot 37 dB aan omgevingsgeluid te blokkeren. Ze hebben (behalve de SE112) een afneembare kabel met MMCX-connectoren waarmee je je pasvorm kunt aanpassen en je de kabel kunt vervangen indien nodig. Ze hebben ook een verscheidenheid aan accessoires, zoals schuimen plugs, triple-flange plugs, volumeregeling en draagtas.

Shure biedt vijf modellen van Sound Isolating Earphones aan: SE112, SE215, SE425, SE535 en SE846 Gen 2. Elk model heeft een ander geluidskarakter, driverconfiguratie en prijsklasse.

Hier is een kort overzicht van elk model:

  • SE112: De SE112 is het meest betaalbare model, met een enkele dynamische driver die een geweldig geluid levert met diepe bas. De in-ears worden geleverd met een vaste kabel met een 3,5 mm jack en een inline microfoon en volumeregeling.
  • SE215: De SE215 is een stapje hoger dan de SE112, met een enkele dynamische driver die een gedetailleerd geluid levert met verbeterde bas. Het heeft een afneembare kabel met een 3,5 mm jack en een inline microfoon en volumeregeling.
  • SE425: De SE425 is een premium model, met dubbele gebalanceerde armature-drivers die een nauwkeurig en gebalanceerd geluid leveren over het hele frequentiespectrum. De SE425 heeft een afneembare kabel met een 3,5 mm jack en een inline microfoon en volumeregeling.
  • SE535: De SE535, met drievoudige gebalanceerde armature drivers, bied een ruimtelijk en rijk geluid en levert een gedefinieerd laag. De SE535 heeft een afneembare kabel met een 3,5 mm jack en een inline microfoon en volumeregeling.
  • SE846 Gen 2: is het flagship model gemaakt voor de professionele musicus met 4 aparte armature drivers voor een ongekend hoge audiokwaliteit, een diep laag en een sprankelend hoog. De SE846 word geleverd met een premium pro carry case boordevol accessoires.

SPECIFICATIES

Model

SE112

SE215

SE425

SE535

SE846 Gen 2

Drivertype

Dynamisch

Dynamisch

Gebalanceerde armatuur

Gebalanceerde armatuur

Gebalanceerde armatuur

Aantal drivers

1

1

2

3

4

Frequentiebereik

25 Hz – 17k

22 Hz – 17,5 kHz

20 Hz – 19 kHz

18 Hz – 19 kHz

15 Hz – 20 kHz

Geluidssignatuur

Warm. Vergelijkbaar met SE215 - prominente bas maar niet overdreven

Warm

Plat. Gebalanceerd.

Verbeterde bas. Gedetailleerd.

Verstelbaar. Gedetailleerd. Cinematisch.

Gevoeligheid bij 1 kHz

106,0 dB SPL/mW

107 dB SPL/mW

109 dBSPL/MW

119 dBSPL/MW

114 dB SPL/mW

Aanbevolen voor

Podium/studio monitoring

Podium/studio monitoring

Podium/studio monitoring

Podium/studio monitoring, vooral voor drummers en bassisten

Podium/studio monitoring en audiofiel luisteren

Extra functies of accessoires

Niet-afneembare kabel

 

 

 

Drie opzetstukjes voor een aangepaste frequentierespons: gebalanceerd, warm en helder, en verlengd. Set van XS Comply sleeves

CONCLUSIE

Shure in-ear monitors zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige luisterervaring. Ze bieden een breed scala aan modellen die passen bij verschillende smaken, budgetten en behoeften. Of je nu een beginner bent of een professional, een bassist of een vocalist, een rockfan of een klassieke liefhebber, je zult zeker Shure in-ears vinden die bij je passen. Shure in-ear monitors zijn ontworpen om je te isoleren van het omgevingsgeluid en je onder te dompelen in je muziek. Ze zijn ook comfortabel, duurzaam en gemakkelijk te gebruiken. Met Shure in-ear monitors kun je genieten van het beste in-ear geluid dat de audio-industrie te bieden heeft.