Denon MC7000

Waardering:
62% of 100
25  beoordelingenBeoordeel dit product
De Denon MC7000 is een professionele 4-kanaals DJ controller ontwikkeld voor Serato DJ. Deze controller beschikt over hoogwaardige controls, een stevige bouw en maar liefst twee audio interfaces.

€ 999,00 Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

  Video Denon MC7000

  Schrijf uw eigen review

  Reviews

  Schrijf een review

  Specificaties Denon MC7000

  Deze 4-kanaals Denon MC7000 is ontworpen voor gebruik met Serato DJ (meegeleverd). Interessant aan deze MIDI controller is het feit dat er maar liefst twee USB audio interfaces aanwezig zijn, perfect voor DJ's die back-to-back willen draaien met hun eigen computer en eigen software. Deze Denon controller is uitgerust met de legendarische Denon DJ bouwkwaliteit alsmede een superieure 24-bit audio interface.

  De Denon MC7000 wordt geleverd met Serato DJ én drie expansion packs. Het eerste expansion pack, Pitch 'n Time, zorgt voor een optimale master tempo binnen Serato DJ. Serato Flip biedt mogelijkheden om creatief te remixen middels een opgeslagen volgorde van loops, hot cues en effecten. Tot slot kan Serato Video ingezet worden om het op intuïtieve wijze mixen van videosporen binnen Serato DJ mogelijk te maken.

  Er is genoeg rekening gehouden met de echte klassieke DJ ervaring: deze controller is uitgerust met twee hoogwaardige 6 inch platters met aanraak gevoelige functies en roterende LED displays. Nieuw op deze controller zijn exclusieve mogelijkheden voor toonsoort matching en verandering. Met een enkele druk op de knop kan de toonsoort van een nummer aangepast worden om deze nauwkeurig te matchen aan de andere, spelende track. Daarnaast is de Denon MC 7000 Serato DVS Upgrade Ready: combineer het handige gebruik van een controller met de klassieke feel van draaitafels door middel van tijdcode.

  Wil je externe bronnen aansluiten op deze DJ controller? Geen probleem, er is namelijk een uitgebreide multi-input mixer aanwezig met een scala aan line en phono inputs om analoog met digitaal te mixen.

  Gegevens

  - 4-kanaals DJ controller

  - Dubbele USB audio interfaces om twee computers gelijktijdig aan te sluiten

  - 3 Serato Expansion Packs meegeleverd: (Pitch ‘n Time, Flip en Video (ter waarde van bijna € 200))

  - Serato DVS compatibel

  - Solide compact design

  - 16 velocity gevoelige performance pads

  - Nieuwe key matching controls

  - Solide 6 inch aanraak gevoelige platters met tracking LED

  - 2 microfoon inputs met toegewezen controls

  - XLR booth en master outputs