Eve Audio SC205 studiomonitor

Waardering:
72% of 100
29  beoordelingen
De Eve Audio SC205 is een 5" studiomonitor met een geweldige geluidskwaliteit en bijzondere bouwkwaliteit. Deze monitor staat letterlijk voor 'klein maar fijn'. De ingebouwde DSP processor is geweldig en zal in geen enkele studio misstaan.
€ 299,00 Incl. BTW
Levertijd: 3 werkdagen (afh. van leverancier)
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Eve Audio SC205 studiomonitor

De Eve Audio SC205 is een 5" studiomonitor met ingebouwde DSP processor. Deze studiomonitor beschikt over een SilverCone woofer met glas fibre coating en een honinggraat structuur. De tweeter heeft een AMT (Air Motion Transformer) design. Deze kleine studiomonitor heeft een enorm dynamisch bereik met een geweldig transparant en eerlijk geluid.

GRATIS MoPads

Geef in het opmerkingenveld bij het plaatsen van de bestelling aan dat je van deze actie gebruik wilt maken. Als dit niet wordt vermeldt worden de gratis MoPads niet meegeleverd. Deze actie is alleen te gebruiken bij aanschaf van een set bestaande uit 2x SC205.

De enige knop op de Eve SC205 zorgt wel voor bijzonder veel instelmogelijkheden. De ingebouwde DSP processor is zó nauwkeurig dat eigenlijk alle mogelijke instellingen haalbaar zijn. Deze processor beschikt over een hoge-kwaliteits A/D converter waardoor analoge signalen bijzonder precies omgezet worden naar digitaal, zonder enige vorm van vervorming.

Aan de achterzijde van deze speaker bevindt zich een baspoort. Het grootste nadeel van de baspoort algemeen gezien is de verstoring van het geluid. Wanneer het volume omhoog gaat zal in de meeste gevallen het geluid verstoren. Eve Audio maakt gebruik van een baspoort zonder harde hoeken; dat is waarom de Eve monitors zo nauwkeurig zijn in het laag.

Het resultaat van al dit? Hoge geluidsdruk met strakke en 'punchy' bastonen die niet zorgen voor verstoring. Zet het volume hoger en Eve Audio levert een ronde bas met alles wat daarbij nodig is!

Gegevens

Algemeen

- Type: 2-weg systeem

- Bereik (-3dB): 53Hz - 21kHz

- Tweeter: AMT RS1

- Mid-Woofer: 130mm/5 inch

- Cross-over frequentie: 3000Hz

- Maximale SPL bij 1 meter: 101dB

- Aantal versterkers: 2

- Korte termijn output: 100W

- Output woofer: 50W

- Output tweeter: 50W

- Limiter: ja

Settings

- Volume: oneindig tot +6dB

- Hoge shelve filter: > 3kHz

- Desk filter boost: 80Hz

- Desk filter cut: 180Hz

- Lage shelve filter: < 300Hz

Connectors

- XLR in (10k)

- RCA in (10k)

- Standby: <1W

- Volledige output: 70VA

Specs

- Afmetingen (mm): 175 x 275 x 233 (BxHxD)

- Afmetingen (inch): 6.89 x 10.83 x 9.17

- Gewicht: 5kg / 11lb