Everlearn Danceproductie met Logic Pro X online training

Waardering:
100% of 100
1  Review
In deze online cursus Danceproductie met Logic Pro X, leer je hoe je een professionele dancetrack vanuit het niets produceert.
€ 59,00 Incl. BTW
Levertijd: 1 werkdagen (afh. van leverancier)
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Everlearn Danceproductie met Logic Pro X online training

Everlearn is een Nederlandstalig platform dat zich bezig houdt met het ontwikkelen en aanbieden van online software training. In deze online cursus Danceproductie met Logic Pro X, leer je hoe je een professionele dancetrack vanuit het niets produceert. DJ, Producer en songwriter Bauke Top (Navarra) vertelt je alles over het maken van goede kick- en snaresounds. Hoe je een pakkende beat maakt. En hoe je snel melodielijnen en akkoordenschema’s opbouwt. Verder leert Bauke je over sounddesign, mixen en masteren.

Maar dat is nog niet alles. Bauke vertelt namelijk ook openhartig over waar hij zijn inspiratie vandaan haalt. En tenslotte geeft hij je tips voor het slagen in de muziekbusiness. Kortom, laat je inspireren door de productietechnieken en muziek van Bauke Top in deze bijna zes uur durende online cursus Danceproductie met Logic Pro X. Zo maak ook jij binnen no-time de mooiste dancetracks.

Gegevens

Voor wie is deze online cursus?

Deze cursus is een vervolg op de training muziekproductie met Logic Pro X. Het is bedoeld voor iedereen die de basis van Logic Pro X onder de knie heeft en zich wil toeleggen op het maken van professioneel klinkende danceproducties met Logic Pro X. De cursus is opgezet als masterclass. Je leert hoe een productie in de praktijk plaatsvindt. Dat betekent dat naast het gebruik van de standaard meegeleverde plugins van Logic Pro er ook gebruik wordt gemaakt van plugins van andere fabrikanten.

Wat kun je na afloop van deze training?

– Een dancetrack vanuit het niets opbouwen in Logic Pro X

– Een goede kick- en snaresounds maken

– Een pakkende beat samenstellen met kick, snare, hihat en percussie

– Een dikke bass-sound maken

– Een interessante melodielijn en akkoordenschema’s neerzetten

– Een leadsound maken van vocal samples

– Sounddesign met verschillende synth-plugins waaronder Sylenth

– Toepassen van eq en compressie

– Het mixen van je track

– Ruimte creëren met galm en delay

– Diverse Masteringtechnieken toepassen

– En nog veel meer …

Deze cursus is opgezet als een masterclass, waarin Bauke Top jou de technieken van zijn professionele workflow laat zien. Naast standaard plugins van Logic Pro X, gebruikt hij ook plugins van andere fabrikanten. Mocht je deze plugins niet hebben, dan kun je van de meeste proefversies downloaden. De technieken die Bauke toont zijn echter ook goed op jouw favoriete plugins toe te passen.

Wat krijg je bij aankoop van deze training?

Je krijgt onbeperkte toegang tot het volgende lesmateriaal:

In totaal bijna 6 uur aan HD videolessen

Logic projecten

Onbeperkte toegang