IK Multimedia iRig 2

Waardering:
64% of 100
33  beoordelingenBeoordeel dit product
De IK Multimedia iRig 2 is een externe geluidskaart/adapter voor smartphone en tablet die het mogelijk maakt een audio signaal te ontvangen via de TRRS headphone jack aansluiting.
€ 49,00
€ 43,00 Incl. BTW
Levertijd: 27 werkdagen (afh. van leverancier)
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties IK Multimedia iRig 2

De IK Multimedia iRig 2 is en kleine maar krachtige interface met verbeterde functies ten opzichte van de eerste iRig. De iRig 2 is uitgerust met een aanpasbare input gain, Android ondersteuning en een nieuwe 1/4" amp output.

Deze interface is te gebruiken om een geluidsbron op een lijn niveau op te nemen via de TRRS ingang van een iPhone/iPad/iPod Touch/Mac of Samsung Android apparaat. De iRig is zowel te gebruiken met een instrument-niveau of lijn-niveau input. Sluit een gitaar aan en gebruik de gratis AmpliTube App om het geluid van de gitaar op interessante wijze te moduleren en verbind de iRig 2 vervolgens via de 1/4" jack output weer aan een gitaarversterker of audio interface. Een andere optie is om de iRig 2 in te zetten om geluid van een lijnbron (zoals de record out van een DJ mixer) op te nemen (om livestreaming toepassingen bijvoorbeeld mogelijk te maken)

Gegevens

- 1/4” instrument input for use with guitar, bass and other line instruments

- 1/4” amplifier output for use with an external amplifier without an adaptor

- 1/8” TRRS output for use with iPhone, iPad, iPod touch, Mac and Android

- 1/8” headphone output

- Compact and lightweight design

- Selectable dual-mode switch: FX and THRU

- Input gain thumbwheel for easy signal control

- Comes with microphone stand Velcro strip

- Comes with AmpliTube FREE for iOS (free download on the App Store) and AmpliTube - FREE for Samsung Pro Audio (free download on Samsung Galaxy Store), and a full suite of powerful IK applications and software