Keith McMillen Softstep 2 USB Foot controller

Waardering:
100% of 100
1  Review
Een van de meest veelzijdige voetcontrollers op de markt verkrijgbaar: de Keith McMillen Softstep 2. Ideaal voor DJ's, Producers en live performers die een veelzijdige controller helemaal naar eigen voet willen zetten. Elke plus-key kan je toewijzen aan een effect en met een enkele voetbeweging naar voren, achter, links of rechts wordt je DAW, Dj-software of extern MIDI apparaat aangestuurd zoals jij dat wilt.


€ 339,00 Incl. BTW
Levertijd: 2 werkdagen (afh. van leverancier)
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Keith McMillen Softstep 2 USB Foot controller

Praktischer dan ooit: de Softstep 2 reageert sneller, heeft helderdere verlichting en wordt geleverde met een verbeterde software voor zowel Mac als PC.

Maar de grootste stap voorwaarts is het vernieuwde design van de pads. Omdat de drukgevoelige keys en de navigation-pad in een plus-symbool zijn uitgevoerd is het ontzettend makkelijk geworden om ze naar voor, achter, links en rechts in te drukken.

Elke key triggert een zelf toe te wijzen effect of functie in je DAW, DJ-software of extern Midi-apparaat.

Maar niet alleen voor, achter, links en recht kunnen bepalen welk effect wordt getriggerd, de mogelijkheid om een verschil in functie op te laten treden door harder of zachter de keys in te drukken is aanwezig net als een draaiende beweging tegen de klok in of met de klok mee.

Met de Basic Editor en Advanced Editor voor PC en Mac kun je zelf de functies van iedere knop en iedere beweging heel gedetailleerd instellen.

En er is via de los verkrijgbare Keith McMillen MIDI Expander nog eens de mogelijkheid om externe MIDI apparaten zoals effectmodules of gitaarversterker te besturen via de Softstep 2.

Kortom: dit is een van de meest veelzijdige voetcontrollers op de markt verkrijgbaar. Ideaal voor DJ's, Producers en live performers die hun software en effecten helemaal naar eigen voet willen zetten.

Gegevens

Geleverd inclusief hoes, USB-kabel, editor-software en expressiepedaal-adapter.

afmetingen: 105 x 450 x 24 mm (4.1 x 17.7 x 0.94 inch)

gewicht: 0.59 kg (1.3 lbs)

expressiepedaal-ingang: 3.5 mm stereo (6.3 mm-adapter meegeleverd)

Navigation en Keys verlicht met LED-indicator