Korg Kaoss Pad KP3 +

Waardering:
94% of 100
3  beoordelingenBeoordeel dit product
De Korg Kaoss Pad KP3+ is een krachtige effects sampler die je toegang geeft tot controle over meerdere effect parameters en het manipuleren van samples in real time.
€ 336,00
€ 326,00 Incl. BTW
Levertijd: 60 werkdagen (afh. van leverancier)
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Korg Kaoss Pad KP3 +

De Korg Kaoss Pad KP3+ is een krachtige effects sampler die je toegang geeft tot controle over meerdere effect parameters en het manipuleren van samples in real time. Of het nu on stage of in de studio is, de moves van de Kaoss Pad KP3+ komen altijd van pas. De KP3 is meer dan een processor; het is een compleet instrument waarmee je samples kan managen, terugroepen en afspelen. Je kan ze 'on the fly' bewerken en effecten toevoegen. De KP3 is een effectsampler met 128 interessante effecten van de traditionele effecten zoals delays, flangers en reverbs tot aan bijzondere nieuwe effecten zoals de grain shifter, decimator, analoge-style filters en equalizers direct te bedienen vanaf de KP3 plus.

Gegevens

- De KP3 heeft een Secure Digital (SD) port om sample data op te laden en op te slaan

- Er is een nieuw pad light systeem op de KP3 waarmee visuele cues te zien zijn.

- De KP3's effect sampler Auto BPM neemt de juiste tempo informatie op van een draaitafel of CD speler en kan effecten dus perfect syncen terwijl hij een MIDI clock uitstuurt

- Er kunnen meteen drum grooves gemaakt en gespeeld worden op de X/Y pad, en deze kunnen gesyncd worden

- Effecten en sampelen zijn compleet geïntrigeerd, zodat je kunt sampelen terwijl je effecten gebruikt

- Een editor programma is meegeleverd zodat je bibliotheken van samples kunt bouwen en deze kunt aanpassen via de computer (dmv USB)