LiteConsole MKII

Waardering:
84% of 100
10  beoordelingen
De LiteConsole MKII DJ stand is een upgraded versie van de LiteConsole XPRS DJ stands. De MKII is ideaal voor elke professionele muzikant die snel een booth wil kunnen plaatsen.
LiteConsole MKII DJ stand
LiteConsole MKII DJ stand
€ 2.199,00 Incl. BTW
Levertijd: 3 werkdagen (afh. van leverancier)
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf jouw eigen review

Reviews

Schrijf een review

LiteConsole MKII

Specificaties LiteConsole MKII

De grote broer van de LiteConsole XPRS is toch zeker wel de LiteConsole MKII. De LiteConsole MKII zal zonder twijfel alle aandacht pakken tijdens een show. De LiteConsole is origineel ontworpen voor de mobiele DJ, maar is tegenwoordig ook zeer populair voor gebruik door "A-list DJ's" op festivals en in grote arena's.

Het concept achter de MK2 was om moderne DJ's niet alleen van een stand te voorzien om apparatuur op te plaatsen, maar om een compleet nieuwe dimensie aan het DJ'en en de stage performance toe te voegen. De stijlvolle looks en het knappe design maken de MKII een ultiem performance platform. Afgewerkt in knap aluminium ziet de LiteConsole MK2 er altijd verbluffend uit, onder welk licht het nu ook is, op een grote festival stage of een intiem optreden.

De LiteConsole MK2 komt met drie planken en een enorme hoeveelheid ruimte voor zelfs de meest gecompliceerde setups. De layout van de MK2 is ontworpen met workflow in het achterhoofd, en met het idee om alles binnen handbereik te hebben.

Vouw het frame uit, sluit de linker en rechterkant op elkaar aan met de meegeleverde poles, zet ze vast met de 'pip pins', plaats de planken op de gewilde sectie, plaats het aluminium front en je bent klaar om te gaan. Geen moertjes en boutjes benodigd!

Gegevens LiteConsole MKII

The Lite Console MKII DJ booth is an upgraded version of the Lite Console XPRS DJ stands. The MKII is ideal for any professional musician who wants to place a booth within a few minutes.