M-Audio Keystation 88

Waardering:
72% of 100
18  beoordelingenBeoordeel dit product
De M-Audio Keystation 88 biedt een uitgebreide octaaf range met full size toetsen. Ideaal om aan te sluiten op bijna elk gewenst DAW of in een live setup omdat je niet meer nodig hebt dan een vrije USB poort. De Keystation is licht van gewicht maar stevig gebouwd, waardoor hij makkelijk mee te nemen en snel op te stellen is in bijna elke muziekstudio.
€ 163,00
€ 158,00 Incl. BTW
Levertijd: 21 werkdagen (afh. van leverancier)
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties M-Audio Keystation 88

Op zoek naar een uitgebreid MIDI keyboard voor computer-gebaseerde muziek productie? Deze M-Audio Keystation 88 (2014) is een simpel maar krachtig MIDI keyboard om een DAW of virtuele instrumenten op Mac of PC mee aan te sturen. Het toetsenbord beschikt over 88 aanraakgevoelige semi-gewogen toetsen alsmede een pitch-bend en modulatie wiel om expressie toe te voegen.

De Keystation 88 maakt navigeren door een DAW gemakkelijk met de dedicated transport knoppen: navigeer tussen sporen, scenes en gebruik de Play/Stop/Rec toetsen. Het is ook mogelijk om een externe sustain pedaal aan te sluiten op de 1/4" (6,3mm) sustain pedal input voor de echte 'piano' feeling.

Ook meegeleverd met de Keystation 88 is een Lite versie van Ableton Live en de zeer geprezen Eighty-Eight Ensemble plugin van SONiVOX, zodat je meteen aan de slag kunt met het maken van muziek. De Eighty-Eight Ensemble is de virtuele versie van de 5 meter Steinway CD327 piano die op professionele wijze opgenomen en gesampled is tot deze plugin. Deze is vervolgens gemakkelijk te gebruiken in elke DAW naar keuze.

Gegevens

- 88 full-size, aanslaggevoelige en semi-gewogen toetsen

- Pitch-bend, modulatie wiel en sustain pedaal-input

- Transport en directional controls om je DAW functies te besturen zonder muis

- Inclusief Ableton Live en SONiVOX Eighty-Eight Ensemble

- Werkt ook met Apple's Camera Connection Kit voor connectiviteit met iOS devices (niet meegeleverd)

- Afmetingen: 1346 x 240 x 100

- Gewicht: 7,3 kg