Native Instruments Komplete Kontrol S49

Waardering:
80% of 100
10  beoordelingen
De Komplete Kontrol S49 van Native Instruments geeft je de ultieme controle over de uitgebreide collectie aan instrumenten van Komplete 10.
Niet meer leverbaar
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Native Instruments Komplete Kontrol S49

De Kontrol S49 opent alle mogelijkheden van Komplete en brengt deze binnen handbereik. De meest geavanceerde instrumenten komen tot leven onder je vingertoppen. Intuïtiever, expressiever en meer tot inspiratie leidend dan ooit.

De naadloze integratie van de Kontrol S49 met Komplete en Komplete Ultimate zorgt voor de ultieme studio-ervaring. Daarnaast geven de hoge kwaliteit Fatar-toetsen een superieure feel ten opzichte van concurrerende keyboards. De encoders bieden je de totale controle over de belangrijke software parameters terwijl de status hiervan direct af te lezen is van de duidelijke display'. De Komplete Kontrol S49 beschikt bovendien over een nieuwe 'light guide' techniek voor toetsverlichting. Dit biedt een uniek visueel perspectief op het creatieve proces. Door light guide wordt bijvoorbeeld duidelijk weergegeven welk octaaf welk deel van Kontakt aanstuurt of kunnen akkoorden gemakkelijk ingespeeld worden vanaf de grondtoon in de chord mode .

Komplete Select

Bij het registreren van de Kontrol S49 ontvang je Komplete Select als download; een premium bundel bestaande uit maar liefst 10 bijzonder kwalitatieve Komplete Instrumenten en effecten. De bundel bestaat onder andere uit Massive, Monark, Drumlab, The Gentlemen en Scarbee Mark 1. Met deze virtuele instrumenten kan je direct aan de slag binnen je favoriete DAW om te gekke geluiden te creëren en spelen.

Gegevens

- Werkt met Komplete 9 of hoger

- Geweldig Fatar toetsenbord

- Geoptimaliseerd voor Komplete 10 (Ultimate) en Komplete 11 (Ultimate)

- Te gebruiken als MIDI controller met 16 key splits, light guide support en geavanceerde touch-strip functies

- Gemakkelijk browsen door Komplete instruments gesorteerd op tag

- Bestuur direct via NativeMap technologie alle belangrijke parameters van Komplete plugins en plugins van derde partijen in het NKS-formaat

- Light guide in meerdere kleuren

- Duidelijke display

- Transport controls

- Maak arpeggio melodieën met één knop, speel akkoorden met enkele toetsen of speel toonsoorten in verschillende toonladders

- Inclusief € 25 Native Instruments e-voucher (registreren verplicht)