Native Instruments Maschine MK2

Waardering:
84% of 100
26  beoordelingen
MASCHINE MK2 combineert de flexibiliteit van computer-gebaseerde muziekproductie met de simpelheid van een groove box tot een krachtige en creatieve tool.
€ 419,00 € 399,00 Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Native Instruments Maschine MK2

Prodector actie Maschine

Leg de bijbehorende Prodector Maschine ook in je winkelwagen en voer kortingscode PDC-PROMO in om deze gratis meegeleverd te krijgen.

Deze computer-based groovebox MIDI controller gebruikt samples van jouw eigen muziek bestanden, MASCHINE MK2 combineert hardware en software en zorgt niet alleen voor een snelle en creatieve workflow, maar zorgt er ook voor dat je al ideeën in een mum van tijd in professionele producties kunnen worden omgezet. MASCHINE MK2 wordt geleverd met meer dan 5 GB productie-klare geluiden en patronen. Deze 5 GB omvat alles, van drum kits tot synthesizer geluiden en gesamplede akoestische instrumenten. MASCHINE software heeft ook nog eens studio-kwaliteit effecten aan boord, allemaal direct aanpasbaar vanaf de hardware controller.

TIJDELIJKE ACTIE; GRATIS CUSTOMKIT

] De CUSTOM KITS zijn beschikbaar in de kleuren ‘Steel Blue’, ‘Dragon Red’, ‘Solid Gold’, ‘Smoked Graphite’ en ‘Pink Champagne’. Laat ons weten welke kleur je voorkeur heeft tijdens je bestelling, dan zullen wij een custom kit voor je naleveren. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt!

Met de MASCHINE MK2 werk je in patronen waardoor je niet gelimiteerd bent aan lineaire ordening. Bouw muziek in "scenes" door patronen in lagen te ordenen, en deze te herschikken wanneer je wilt. MASCHINE MK2 biedt de mogelijkheid om zowel extern als intern te (re)samplen. Snij de samples precies op maat vanaf de Maschine MIDI controller en pas effecten toe om de opgenomen sample een extra laag te geven. De Maschine MK2 beschikt over 16 verlichte, gevoelige pads om het raakvlak waarop op natuurlijek wijze beats, geluiden, patronen en volledige nummers samengesteld kunnen worden. Twee grote, hoge-resolutie displays met acht corresponderende draaiknoppen, drukknoppen en transport controls integreren perfect met de MASCHINE software. MASCHINE MK2 past perfect in de welbekende groove productie werkstroom. Door de MASCHINE MK2 te gebruiken kan je je gedachtes eindelijk uitwerken tot een volledige track. Nieuwe samples, loops en effecten kunnen toegevoegd en aangepast worden op een intuïtieve manier, waarbij de hardware optimaal benut wordt.

In tegenstelling tot de Maschine MK1 beschikt deze tweede versie over gekleurde RGB pads om een direct overzicht over de gebruikte samples en groepen te bieden. Door de duidelijke kleuren is de integratie met Maschine software nog beter dan tevoren. Ook interessant is het feit dat de Maschine software perfect te gebruiken is met Komplete Kontrol S MIDI keyboards, waarmee de parameters van Maschine en Native Instruments instrumenten aan te sturen zijn.

Meegeleverd is de Maschine software welke zowel standalone als als plugin in een DAW te gebruiken is. Maschine software is geleverd met 6 GB ready-to-use professionele en inspirerende geluiden. Met deze geluiden zijn ritmes en melodieën in te spelen: kies uit drum kits, one shot samples, bassen en akoestische instrumenten - volledig gecategoriseerd voor snel browsen.

Gegevens

Create tight rhythms, harmonies and melodies in moments with MASCHINE MK2 - the groundbreaking instrument that combines a pattern-based sequencer, professional sampler, multi-effect unit and VST/AU plug-in host with tactile control.