• Native Instruments Maschine MK3 (Nederlands)
  • Native Instruments Maschine MK3 (English)
  • Vandaag besteld, morgen in huis!
  • 023-5749408

Native Instruments Maschine MK3

63 beoordelingen

MASCHINE MK3 combineert de flexibiliteit van computer-gebaseerde muziekproductie met de simpelheid van een groove box tot een krachtige en creatieve tool.

  • Native Instruments Maschine MK3 achterkant
  • Maschine MK3 detail
  • Maschine MK3 Native Instruments vanuit een hoek
635
525,00
incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video Native Instruments Maschine MK3

Reviews

Rating: 4 / 5 op basis van 63 beoordelingen.

Onder alle inzenders van een review verloten wij iedere maand een waardebon t.w.v. 25 euro!

Schrijf een review

Review door op 20 February 2018 4

Ik heb de Maschine MK1 en MK2 ook gehad, alsmede de Maschine Jam en de Push 2.

De Maschine MK3 ziet er heel mooi uit, en is een behoorlijke upgrade t.o.v. de MK2.
De 2 OLED schermen zijn helder en zorgen ervoor dat ik nog maar nauwelijks naar mijn macbook scherm kijk. Echt een verbetering.

+ Waar ik bij de MK2 vaak shift+[ ..]. moest gebruiken hoeft dit nu vaak niet meer, omdat er extra knoppen zijn toegevoegd. Ik vind de touchstrip met de verschillende functies ook erg leuk om te gebruiken, met name de Performance FX. Dit zit ook op de Jam maar in vind het beter werken op de MK3 omdat je niet een extra knop hoeft in te drukken.

+ De 'Mixer' knop op de MK3 is geweldig, de schermen geven duidelijk de verschillende volume niveaus aan, en met de 4D knop kun je heel gemakkelijk een groep selecteren. Een groot voordeel van de MK3 t.o..v de Jam vind ik dat je op het scherm de naam van de specifieke sample/synth kunt aflezen, zodat je weet wat je doet.

+ Op de MK3 zit een 'Settings' knop, die zeer welkom is, ook nu hoef je niet naar je computerscherm te kijken, maar kun je diverse instellingen wijzingen direct vanaf de controller.

+ De 8 'touch sensitive' knoppen vind een verbetering; je hoeft vaak alleen maar de knop aan te raken, en dan opent er een menu.

+ De 16 pads zijn beter dan ooit, erg gevoelig en prettig.

+ Ook zonder stroom adapter, en dus alleen met usb is de controller goed verlicht.

+ Ik heb een Focusrite soundkaart met 8 ingangen, maar ik vind het toch erg handig dat de MK3 nu een soundkaart aan boord heeft. De kwaliteit is prima.

- Klein minpuntje vind ik dat je vanaf de controller geen kleur kunt toewijzen aan een groep of sample, maar dit kan wellicht in de toekomstige update van Maschine toegevoegd worden. De ontwikkeling van de software en expansions van Native Instruments zijn op dit moment erg actief en goed.

- De 2 schermen worden niet altijd voor de volle 100% gebruikt, dit kan ook in een toekomstige update verbeterd worden.

Specificaties Native Instruments Maschine MK3

MASCHINE MK3 levert de beste workflow voor het schetsen van ideeŽn. De Maschine MK3 heeft twee kleuren displays van hoge resolutie. Hierdoor is het nog makkelijker om te browsen, editen, samples bewerken en veel meer. Ook hardwarematig is hij een stuk verbeterd. Zo zijn de knoppen verbeterd en zijn de pads groter geworden, zonder hun oude vertrouwde gevoel te verliezen. Tot slot heeft de MASCHINE MK3 ook nog een ingebouwde 96kHz / 24 bit geluidskaart.

GROTERE PADS
Groot en lekker dik. Alsof ze op je afkomen. Door de grotere pads heb je meer ruimte om complexe bewegingen te maken. Door nieuwe geÔntegreerde software reageren de pads ook nog eens op lichtere aanrakingen, waardoor je nog beter je gevoel in je track kunt stoppen. Mocht je de MK2 heel erg gewend zijn, staat er niet plotseling een nieuwe gewenning op je hielen want de afstand tot afstand per pad is onveranderd gebleven.

HOGE RESOLUTIE SCHERMEN
Dankzij de twee grote schermen kan je zoeken door geluiden, FX, plug-ins of instrumenten. Je hoeft enkel de thumbnail te vinden en direct vanuit de hardware laden. Daarnaast heb je door de grote schermen meer overzicht tijdens het mixen. Je kan bijvoorbeeld inzoomen in je waveform en wijzigingen maken als nooit tevoren.

GELUIDSKAART VAN STUDIOKLASSE
De MASCHINE MK3 wordt voor het eerst geleverd met een ingebouwde 96 kHz / 24-bit geluidskaart voor professioneel geluid. Je kan erg gemakkelijk je extra apparatuur aansluiten en direct beginnen met opnemen. Dankzij de USB gedreven voeding kan dat zelfs onderweg. Wil je meer kleurtjes in je MASCHINE zien, sluit hem dan aan op de netstroom.

8 DRUKGEVOELIGE KNOPPEN
Door de drukgevoelige knoppen kan je nog makkelijker extra menu's openen, je geluidsinstellingen benaderen of je FX parameters tevoorschijn halen. Je kan daarnaast ook nog je favoriete FX mappen aan de drukgevoelige knoppen. Gemak dient de producer...

Details Native Instruments Maschine MK3

- 2 grote hoge resolutie schermen
- 16 hoge kwaliteit, multi-colour pads met velocity en aftertouch
- 8 multi-colour 'groep' knoppen
- 8 drukgevoelige draaiknoppen
- 1 dual-touch Smart Strip
- 96 kHz / 24-bit ingebouwde audio interface
- USB 2.0 en 3.0
- 2x Jack/Line out
- 2x Jack/Line in
- 1x hoofdtelefoon out
- 1x Mic in
- Midi in en out
- 1x pedaal input
- Incl. 15v power supply, MASCHINE software, MASCHINE factory library en KOMPLETE 11 SELECT

Afmetingen: 320 x 301 x 41 mm
Gewicht: 2.2 kg