Native Instruments Maschine MK3

Waardering:
73% of 100
63  beoordelingen
MASCHINE MK3 combineert de flexibiliteit van computer-gebaseerde muziekproductie met de simpelheid van een groove box tot een krachtige en creatieve tool.
€ 575,00 Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
Ophalen in onze winkel?
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video Native Instruments Maschine MK3

Schrijf jouw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Native Instruments Maschine MK3

Specificaties Native Instruments Maschine MK3

MASCHINE MK3 levert de beste workflow voor het schetsen van ideeën. De Maschine MK3 heeft twee kleuren displays van hoge resolutie. Hierdoor is het nog makkelijker om te browsen, editen, samples bewerken en veel meer. Ook hardwarematig is hij een stuk verbeterd. Zo zijn de knoppen verbeterd en zijn de pads groter geworden, zonder hun oude vertrouwde gevoel te verliezen. Tot slot heeft de MASCHINE MK3 ook nog een ingebouwde 96kHz / 24 bit geluidskaart.

GROTERE PADS

Groot en lekker dik. Alsof ze op je afkomen. Door de grotere pads heb je meer ruimte om complexe bewegingen te maken. Door nieuwe geïntegreerde software reageren de pads ook nog eens op lichtere aanrakingen, waardoor je nog beter je gevoel in je track kunt stoppen. Mocht je de MK2 heel erg gewend zijn, staat er niet plotseling een nieuwe gewenning op je hielen want de afstand tot afstand per pad is onveranderd gebleven.

HOGE RESOLUTIE SCHERMEN

Dankzij de twee grote schermen kan je zoeken door geluiden, FX, plug-ins of instrumenten. Je hoeft enkel de thumbnail te vinden en direct vanuit de hardware laden. Daarnaast heb je door de grote schermen meer overzicht tijdens het mixen. Je kan bijvoorbeeld inzoomen in je waveform en wijzigingen maken als nooit tevoren.

GELUIDSKAART VAN STUDIOKLASSE

De MASCHINE MK3 wordt voor het eerst geleverd met een ingebouwde 96 kHz / 24-bit geluidskaart voor professioneel geluid. Je kan erg gemakkelijk je extra apparatuur aansluiten en direct beginnen met opnemen. Dankzij de USB gedreven voeding kan dat zelfs onderweg. Wil je meer kleurtjes in je MASCHINE zien, sluit hem dan aan op de netstroom.

8 DRUKGEVOELIGE KNOPPEN

Door de drukgevoelige knoppen kan je nog makkelijker extra menu's openen, je geluidsinstellingen benaderen of je FX parameters tevoorschijn halen. Je kan daarnaast ook nog je favoriete FX mappen aan de drukgevoelige knoppen. Gemak dient de producer...

Gegevens Native Instruments Maschine MK3

- 2 grote hoge resolutie schermen

- 16 hoge kwaliteit, multi-colour pads met velocity en aftertouch

- 8 multi-colour 'groep' knoppen

- 8 drukgevoelige draaiknoppen

- 1 dual-touch Smart Strip

- 96 kHz / 24-bit ingebouwde audio interface

- USB 2.0 en 3.0

- 2x Jack/Line out

- 2x Jack/Line in

- 1x hoofdtelefoon out

- 1x Mic in

- Midi in en out

- 1x pedaal input

- Incl. 15v power supply, MASCHINE software, MASCHINE factory library en KOMPLETE 11 SELECT

Afmetingen: 320 x 301 x 41 mm

Gewicht: 2.2 kg