Native Instruments Traktor Kontrol S4 MK2

Waardering:
85% of 100
70  beoordelingen
De Traktor S4 MK2 is de ideale DJ controller van de makers van Traktor software. Deze editie van de S4 beschikt nog meer mogelijkheden dan zijn voorganger en heeft onder andere stevige aluminium jogwheels en de vertrouwde Traktor Pro 2 software.
Niet meer leverbaar
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video Native Instruments Traktor Kontrol S4 MK2

Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Native Instruments Traktor Kontrol S4 MK2

Prodector actie Kontrol S4 MK2

Leg de bijbehorende Prodector Kontrol S4 ook in je winkelwagen en voer kortingscode PDC-PROMO in om deze gratis meegeleverd te krijgen.

De Native Instruments Traktor S4 MK2 is een nieuwe en revolutionaire controller van Native Instruments zelf en wordt geleverd met het ultieme Traktor Pro 2 softwarepakket. De Traktor S4 MK2 is niet alleen een fantastische controller - het apparaat beschikt ook over analoge inputs zodat je een mixer en controller in 1 hebt! (al is de Traktor S4 niet stand-alone als mixer te gebruiken).

Verschillen Traktor S4 en Traktor S4 MK2:

- Aluminium jogwheels op de S4 MK2

- Traktor DJ iOS compatibiliteit

- RGB knoppen

- Flux mode

- Stijlvolle grijze filter/browse knoppen op de MK2

- Luidere output op de Kontrol S4 MK2

- De jogwheels, faders en knoppen reageren sneller op de S4 MK2

- De output-levels van de MK2 zijn ten opzichte van de MK1 toegenomen. de gebalanceerde 1/4 outs kunnen nu +18dBu bereiken.

- De dynamische range en de crossstalk van de geluidskaart zijn verbeterd.

Hardware en software zijn gefuseerd in perfecte harmonie bij de ontwikkeling van de S4 MK2. De Traktor S4 MK2 is een klasse 1 MIDI controller die zowel te gebruiken is voor de amateur als de professionele DJ. De S4 levert een effectieve en consistente prestatie.

Tot 4 decks zijn te mixen met de S4, daarnaast zijn decks om te zetten tot Remix Decks waarmee live te remixen is. Zo kun je een DJ set interessanter maken. De S4 MK2 kenmerkt kleurige RGB knoppen om cue points, loops en samples zowel als flux mode te triggeren.

De Traktor S4 MK2 is tevens ideaal voor de reizende DJ. Met zijn ultiem 'portable' formaat en stevige bouw kun je deze controller van gig naar gig meenemen. Het is nog nooit zo makkelijk om on-the-go een set voor te bereiden. Meegeleverd is de Traktor Pro 2 software, ontwikkeld door Native Instruments. Directe integratie gegarandeerd.

De S4 heeft een ergonomische, volledige 4-kanaals mixer met stevige faders, cue buttons, 3-bands EQ en een filter control knop met een grijs tintje. De filter kan als Traktor, Xone of andere industry-standard filter klinken, afhankelijk van de instelling in Traktor Pro. Tevens kun je je tracks personaliseren met de intuïtieve loop recorder, oftewel het vijfde deck.

Gegevens

- 5-kanaals DJ controller, 4 kanalen met fader, één looprecorder

- Geleverd met professionele Traktor Pro 2 software

- Stevige aluminium jogwheels

- Gebalanceerde 1/4" jack outputs + RCA master outputs

- Sluit perfect aan op de Traktor software

- Acht RGB knoppen

- Traktor certified mixer te gebruiken met Traktor Scratch tijdcode

- 2 inputs schakelbare tussen PHONO en LINE

- MIDI I/O

- 1/4" jack footswitch aansluiting

- Optionele adapter bijgeleverd (bij sommige laptops is het gebruik van de oplader vereist)

- Ingebouwde VU meters

- Ingebouwde loop leds om te zien hoe groot de loops zijn