Gaat dit nieuwe apparaat van Denon DJ alles veranderen?

18 December 2016

Gaat dit nieuwe apparaat van Denon DJ alles veranderen?

Denon DJ, een merk dat bekend staat om degelijke, robuuste en kwalitatieve DJ gear, heeft onlangs door middel van een teaser aangekondigd begin 2017 een nieuw product op de markt te brengen.

Het merk Denon presenteerde in de afgelopen jaren diverse baanbrekende producten waaronder de Denon DN-SC2900. De SC2900 was een CD/USB speler die als eerste speler op de markt gebruik maakte van DJ Link, BPM Sync en slipmodus. Ook introduceerde Denon kortgeleden de Denon MCX8000, een combinatie tussen een standalone USB (2-kanaals) en Serato DJ (4-kanaals) controller voor een ongekende prijs.

Change your rider

In de onderstaande 'productvideo' wordt een nieuwe Denon DJ speler weergegeven. In de 12 seconden dat deze speler "in beeld" komt zien wij een groot scherm met waveform en track display, een jogwheel met positie-aanduiding en performance pads/hot cue banks.

                                                                           

Zal deze speler wellicht over een draaiend jogwheel met 'vinyl feeling' beschikken zoals bijvoorbeeld de Denon DN-SC3900 dit had? Met de slogan 'Change your Rider' is het duidelijk dat Denon DJ met dit apparaat een prominente plaats in de DJ booth wilt verkrijgen. Wij verwachten dan ook dat deze nieuwe speler direct zal concurreren met de clubstandaard Pioneer CDJ-2000NXS2. Wat verwacht jij? Zal Denon DJ de riders van DJ's voorgoed kunnen veranderen? We horen het begin volgend jaar!