Native Instruments Summer of Sound 2023

25 Mei 2023
Tags: Nieuws

Native Instruments Summer of Sound 2023

Eindelijk is het weer zo ver, de grootste Native Instruments sale van het jaar is begonnen. Geef je zomer een extra mooie start met één van de geweldige aanbiedingen. Dit wordt jouw 'Summer of Sound'!

50% Korting op Komplete 14

Van 25 mei t/m 6 juli krijg je maar liefst 50% korting op alle Komplete 14 bundels, hét all-in-one softwarepakket met sounds, samples, instrumenten, effecten en meer. Dus was je nog aan het twijfelen, dan is dit hét moment om ervoor te gaan. Ook als je al een eerdere of lagere versie van Komplete hebt is het interessant, aangezien ook de upgrades en updates in de aanbieding zijn.

Hieronder vind je alle verschillende varianten van Komplete 14 op een rijtje:

Volledige versies:

Updates & upgrades:

Hardware/software Bundels

Omdat je bij de hardware van Native Instruments (interfaces, keyboards, sequencers) ook al een softwarepakket krijgt (versie verschilt per product), is het ook ineens giga-interessant om een bundel aan te schaffen. Om je daar een handje bij te helpen hebben we zelf alvast een aantal bundels samengesteld voor gereduceerde prijs:

Gratis Komplete 14 Select bij M32

En dat was nog niet alles! Ook de eerder aangekondigde actie loopt namelijk 'gewoon' door t/m 6 juli. Je ontvangt namelijk bij de aankoop van een Komplete Kontrol M32 nu tijdelijk Komplete Select 14 (t.w.v. € 199,-) he-le-maal GRATIS! Met 8 encoders en slimme mappings dankzij de Komplete software, tover je met gemak een wereldhit uit jouw computer. Te gebruiken in elke DAW met een simpele USB-aansluiting.

  • Bij de aankoop van Komplete Kontrol M32 ontvang je Komplete 14 Select (t.w.v. € 199,-) GRATIS!

20% Korting op S-Series Keyboards

Ook de eerdere actie op de grotere S-Series keyboards is verlengd! T/m 6 juli ontvang je tot wel 20% korting op de S-series keyboards, plus nog een paar mooie extra's:

Daarnaast ontvang je bij aankoop van de S49 MK2 of S61 MK2 een voucher ter waarde van € 50,- die je na het registreren van je product op de website van Native Instruments kan gebruiken in hun webshop. Bijvoorbeeld voor expansions, plug-ins en accessoires!

De prijzen zijn al aangepast bij ons op de website, geen kortingscodes nodig dus. Wacht niet te lang, want deze actie is enkel geldig zolang de voorraad van Native Instruments strekt! Voel jij je al geïnspireerd? Waar wacht je nog op!