Pioneer DDJ-200 en DJ-en op je iPhone

14 Mei 2019

Pioneer DDJ-200 en DJ-en op je iPhone

Stream, creëer, ervaar: maak kennis met de DDJ-200. Een slimme dj-controller, compatibel met streamingdiensten en de gratis app WeDJ for Iphone

Zet je eerste stapjes in de dj-wereld met de DDJ-200, Pioneer DJ's nieuwe slimme dj-controller die compatibel is met je smartphone (iPhone). De DDJ-200 kost slechts € 159 en begeleidt je tijdens je eerste stappen in de dj-wereld met behulp van de Tutorial-functie in de app WeDJ for iPhone (ver. 2.0), die je gratis kunt downloaden in de App Store.

Pioneer DJ ontwikkelt al meer dan 25 jaar dj-apparatuur, software, professionele audioapparatuur en muziekproductietools die door iedereen worden gebruikt, van slaapkamer-dj's tot absolute wereldsterren. Nu biedt de DDJ-200 iedereen - ongeacht zijn of haar muzikale of technische kennis - een intuïtieve manier om de sprong te maken naar muziek mixen. Deze slimme dj-controller is ontworpen voor beginners en hobbyisten, is compatibel met verschillende muziekstreamingapps en biedt toegang tot functies die veel aspecten van het dj-vak ontraadselen. Je kunt de DDJ-200 gebruiken om thuis of onderweg nummers te mixen en je eerste stappen te zetten als artiest.

Sluit de DDJ-200 aan op je iPhone en mix nummers uit je iTunes via onze app WeDJ. Of koppel de software met SoundCloud Go+ en de nieuwe Beatport LINK-streamingdienst van Beatport om toegang te krijgen tot grote online muziekbronnen. Download de djay iOS app van Algoriddim om nummers van Spotify (Premium-account vereist) te mixen, of download de edjing Mix iOS/Android-app van MWM SAS om toegang te krijgen tot content van Deezer. Hieronder vind je meer informatie over de compatibiliteit van iOS/Android-apps en ondersteuning voor muziekstreaming.

De lay-out van de druk- en draaiknoppen op de DDJ-200 is gebaseerd op de stijl van onze professionele dj-apparatuur, zodat je het apparaat gemakkelijk kunt bedienen en probleemloos alle knoppen vindt die je nodig hebt om op te treden. We hebben de Tutorial- en Transition FX-functies, die allebei populair zijn bij beginners, toegevoegd aan WeDJ for Iphone zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt.

De DDJ-200 is nu uit voorraad leverbaar voor € 159 inclusief btw. Deze slimme dj-controller is compatibel met WeDJ for iPhone en rekordbox dj, onze professionele app voor optredens voor PC/Mac ter waarde van € 139 . Download de software naar je compatibele apparaat, sluit de controller aan en begin met dj'en.